Svéd értelmiségiek: túl kevés a migráns politikus

Nem vicc, tényleg ez a legnagyobb problémájuk.

2018. október 11. 15:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Felgyorsíthatod a fogyást, ha reggelire eszel gyümölcsöt: ez az oka a kutatók szerint Sokakat foglalkoztat a gondolat, vajon melyik napszakban célszerű gyümölcsöt enni fogyókúra idején. Amerikai kutatók kiderítették.
Több mint harminc százalékkal csökkent az öngyilkosságok száma 2010 óta A csökkenés hátterében egyrészről az egészségügyi rendszer fejlődése áll.
Katalin hercegné ebben a lakásban lakott egyetemistaként - Pippával osztoztak a helyen Katalin nem panaszkodhatott: elég menő helyen laktak a húgával.
Országos razziába kezdett a nemzeti adóhivatal Adóhivatali vizsgálódásra szinte minden olyan gazdasági szereplő számíthat, amely ajándékot vagy a karácsonyi készülődéshez szükséges portékát kínál.
Mészáros erőművének bezárásával 10 százalékkal csökkenne az ország széndioxid-kibocsátása 12 évünk van a bolygó megmentésére, Magyarországnak is nagy lépéseket kellene tennie.
Magyar fejlesztés segíthet stroke-betegeken Magyar fejlesztésű hatóanyag segítheti a stroke-on átesett betegek sérült agyi területeinek gyógyulását. ...

Top hírek:
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Sopronban már 17 centi hó esett Vasárnap reggelig akár 15-20 centi hó is hullhat. Péntek délután óta több tucat baleset történt, gond van a vasúti közlekedéssel is.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.