Mi lesz velünk, ha elpusztul minden méh? Tényleg nagy a baj?

A házi méhek pusztulása megállítható, de nem mindegy, milyen áron. Nagyobb veszélyben vannak viszont a vadon élő kis beporzók.

2018. október 11. 16:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Nincs, aki megcsinálja Magyarországon a digitális forradalmat? A digitális transzformáció szinte a teljes hazai kkv szektort érinti, ám csak kevesek aknázhatják ki a benne rejlő lehetőségeket, mert nincs elég szakember.
Az utolsó utáni pillanatban talán megmenekülhet a Földön már csak két példányban élő orrszarvú Az orrszarvú-lombikprogram tökéletesítésén dolgoznak kutatók, akik nem adják fel a reményt, hogy megmentsék az északi szélesszájú orrszarvút a kihalástól. Már csupán két ilyen állat él a Földön, mindkettő nőstény és nem lehetnek utódaik.
Vészesen emelkedik a légkör metántartalma Drámai mértékben kezdett el nőni az atmoszférában a metán mennyisége, amely az egyik legveszélyesebb üvegházhatású gáz.
Ezért a bakiért valaki még nagyon megütheti a bokáját a Samsungnál Valószínűleg véletlenül, de a Samsung még azelőtt leleplezte idei legfontosabb újdonságait, hogy azokat bejelentették volna.
Ez már több mint véletlen: riasztott az Apple órája, mentőt hívtak, ez mentette meg az életét Jól tette az Apple, hogy a szokásosnál jobban odafigyelt az Apple Watch Series 4 egészséggel kapcsolatos funkcióira. Egyre-másra érkeznek ugyanis a hírek, hogy komoly szívproblémákra figyelmeztet az óra.
Megtaláltak egy 2 100 000 000 éves organizmus árulkodó lábnyomait A földtörténet forradalmi fejlődésének legkorábbi bizonyítékára leltek kutatók egy gaboni kőfejtőben: 2,1 milliárd éves fekete palában olyan organizmus nyomát találták, amely önerejéből volt képes helyváltoztatásra.

Top hírek:
Egyszer járt amerikai űrhajó Magyarországon - Budapesten dörgölték Moszkva orra alá, hogy az USA nyerte az űrversenyt 1970 májusában, a Budapesti Nemzetközi Vásáron kiállították az Apollo10 parancsnoki egységét, Moszkva orra alá dörgölve, hogy az USA nyerte az űrversenyt.
Nevet kapott a kínai űrszonda leszállóhelye Hivatalosan Statio Tianhe névre keresztelték a Hold túloldalán található helyet.
Drámai változás történik az űrhajósok immunrendszerében Lezárult a NASA híres ikerkísérlete, mutatjuk az eredményt.
Befuccsolhat a jövő mobilja, nem igazán csapnak le rá az emberek A közelmúltban két kínai cég is bejelentett olyan minimalista okostelefont, amelyen nincsenek nyílások és fizikai gombok. A Meizu most az Indiegogón gyűjti telefonjára az előrendeléseket, megkérdőjelezhető sikerrel.
Bajban a világ legnagyobb szerződéses félvezetőgyártója A Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC), a világ legnagyobb szerződéses félvezetőgyártója rontotta folyó negyedévi bevételére vonatkozó előrejelzését, mert az egyik üzemében le kellett állítania a termelést kémiai szennyeződés miatt.
M105 – az Oroszlán szívében A Charles Messier híres katalógusához utólag hozzáadott 105-ös számú objektum nem is olyan unalmas, mint amilyennek elsőre látszik.