Mi lesz velünk, ha elpusztul minden méh? Tényleg nagy a baj?

A házi méhek pusztulása megállítható, de nem mindegy, milyen áron. Nagyobb veszélyben vannak viszont a vadon élő kis beporzók.

2018. október 11. 16:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Drasztikusan emelkedhet a sör ára, és ennek is a klímaváltozáshoz van köze A klímaváltozással járó hőhullámok és szárazságok az árpának sem tesznek jót. Ha így megy tovább, brutális drágulás jöhet a sörpiacon.
Csak most vette észre a Pentagon, hogy hónapokkal ezelőtt ellopták 30 ezer katonájuk személyes adatát A Pentagon alvállalkozóját ért hackertámadás miatt az amerikai védelmi minisztérium alkalmazottainak hitelkártya és más személyes adata is rossz kezekbe került.
Ha ez tényleg működik, az áttörés: szén-dioxidból csinál áramot egy új akkumulátor A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan akkumulátort fejlesztenek, amely képes egyszerre két, igen komoly problémát is megoldani: csökkenti a szén-dioxid szintjét és áramot termel az akkumulátorok számára.
Videó a legendás orosz gyártósorról: így készülnek a MiG29 vadászgépek A helyi T24 tévécsatorna az orosz hadviselés eszközeiről forgatott dokumentumsorozatot. Az egyik epizódban nem kisebb legenda tűnik fel, mint a MiG29-es, és ami mögötte van.
Japánban 5 év börtönnel "jutalmaznák" azt, aki kalózoldalakkal seftel A jogsértő tartalmakra mutató webhelyeket jelenleg nem tiltják a japán törvények, de van már ötlet, mivel zárnák be a sokak által kihasznált kiskaput.
A Google Street View-t böngészve fedezte fel a férj, hogy felesége megcsalja A Google utcakeresője sokszor szerepelt már a hírekben, de amiatt valószínűleg még soha, hogy egy férj a szolgáltatás segítségével buktatta le hűtlen nejét. Most ez is megtörtént.

Top hírek:
Fél éve ígérgeti a Facebook, hogy bekapcsol egy funkciót, amellyel ki tudja, mióta játszadozik Zuckerberg Áprilisban robbant a hír, hogy a Facebook-vezér utólag is képes törölgetni a másik postaládájában landolt üzeneteket. Zuckerberg akkor ígéretet tett arra, hogy a funkciót mindenkinek megcsinálják, de ennek már hat hónapja. A tényeken pedig az sem változtat sokat, hogy közben előkerült egy érdekes képernyőkép.
Ez hogy nem lett gól?! Olyan hibát produkált a FIFA 19, hogy attól minden focirajongó őrjöngve törne ki videó A számítógépes játékokban gyakran látni bugokat, azaz a rendellenes működés miatti hibákat. A FIFA 19-ben látott egyik ilyen többszöri visszanézésre is hihetetlennek tűnik.
Oda a meglepetés? Minden infó kiszivárgott a Huawei holnap érkező nagyágyújáról Már csak egyet kell aludni a Huawei csúcskategóriás készülékének szokásos, őszi bemutatójáig. Az elmúlt hetekben rendszeresen kerültek elő újabb információk a Mate 20 Próról, most azonban egy jellemzően megbízható adatokat szállító forrásból szinte minden kiszivárgott.
Japánban 5 év börtönnel "jutalmaznák" azt, aki kalózoldalakkal seftel A jogsértő tartalmakra mutató webhelyeket jelenleg nem tiltják a japán törvények, de van már ötlet, mivel zárnák be a sokak által kihasznált kiskaput.
Kész csoda, hogy megúszták: nekirepült egy téglafalnak egy Boeing 737-es fotók Egyenesen egy téglafalnak repült az Air India egyik Boeing 737-es utasszállítója pénteken. Bár ilyen felütéssel jellemzően a landolásról szóló vagy kényszerleszállással folytatódó hírek kezdődnek, az indcidens még csak az út elejét jelentette.
Kiderült: napokon belül érkezik a HTC ultrabiztosnak mondott blockchain-mobilja Jövő hét elején mutatja be a HTC ultrabiztosnak mondott mobilját. Elsősorban kriptopénzekkel foglalkozóknak szánják a meglehetősen borsos áru készüléket.