Mi lesz velünk, ha elpusztul minden méh? Tényleg nagy a baj?

A házi méhek pusztulása megállítható, de nem mindegy, milyen áron. Nagyobb veszélyben vannak viszont a vadon élő kis beporzók.

2018. október 11. 16:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Kínai hackerek szálltak rá az amerikai haditengerészetre, rakétaterveket is loptak tőlük A hivatalos forrásból származó jelentések szerint az elmúlt másfél évben a kínai hackerek több olyan információt is elloptak az amerikai haditengerészettől, ami érzékenyen érintheti a hadsereget.
Gőzerővel törli a videókat a YouTube, három hónap alatt 58 millióig jutottak A legfrissebb átláthatósági jelentés szerint a YouTube nemcsak a videókat, a hozzászólásokat is gőzerővel törli a rendszerből, összesne 224 millióig jutottak három hónap leforgása alatt.
Most derült ki: 6,8 millió Facebook-felhasználó fényképeihez férhettek hozzá idegenek Szeptember közepén közel két héten át tátongott az a biztonsági rés a Facebook rendszerében, melyet kihasználva 6,8 millió felhasználó személyes fotói kerülhettek illetéktelen kezekbe.
400 millió Office-felhasználó adata volt veszélyben egy hónapokon át nyitva álló kiskapu miatt Súlyos sérülékenységekre bukkant egy hibavadász a Microsoft rendszerében, amiket kihasználva át tudta venni az irányítást egy belépési információkat tároló aldomain fölött. A Windows-gyártó ugyan kijavította a hibát, de csak hónapokkal később.
Ön is segíthet megmenteni a korallzátonyt, erre a színre figyeljen A Pantone Színintézet nemrég kihirdette a 2019-es év színét, ezt használja most fel a WWF Magyarország.
Letiltotta a Tumblr a pornót, visszakerült az App Store-ba Úgy tűnik, bejött az Apple-nek a Tumblr igyekezete, hogy pornómentessé tegye a platformot.

Top hírek:
Elérte a kozmoszt a Virgin Galactic utasszállítója Csaknem 80,47 kilométeres magasságba emelkedtek.
Ön is segíthet megmenteni a korallzátonyt, erre a színre figyeljen A Pantone Színintézet nemrég kihirdette a 2019-es év színét, ezt használja most fel a WWF Magyarország.
A háziállatok tényleg tudják, mikor kell megszeretgetni a gazdit Amikor jót adunk a kis kedvenceinknek, magunkkal is jót teszünk.
Ugye az öné nincs köztük? Ezek voltak 2018 legrosszabb jelszavai A SplashData az idei évben több mint 5 millió, a netre kiszivárgott jelszót nézett át, hogy kiderüljön, milyen jelszavakat adunk meg a különböző felületeken. Az eredmény még mindig elszomorító.
Dollármilliárdokat fordítanak a gyilkos bálnák megmentésére Az óceánok rettegett vadásza nagy bajban van.
Gábor Dénes-életműdíj Gschwindt Andrásnak Tegnap 30. alkalommal ítélték oda a rangos innovációs díjakat, ezúttal is volt űrkutató szakember a kitüntetettek között.