Spanyolországban is titkolják a migráns bűncselekményeket

Több mint 40 esetet titkolt el a spanyol média, csak szeptemberben.

2018. október 11. 16:11

A cikk folytatása...Friss hírek
3 év börtönt kapott Michael Cohen, Trump volt ügyvédje Többek között a kampányfinanszírozási törvény megsértéséért ítéleték el.
Az EU megelégelte, hogy szinte bárki hozzáférhet bomba-alapanyagokhoz Olyan anyagokról van szó, amelyeket a gyártók hétköznapi használatra szántak, de akár robbanóanyagot is lehet készíteni belőlük.
Macron az emberek megkérdezése nélkül támogatta Soros migránspaktumát Eközben kiemelt kockázatú bűnözők hajtanak végre terrortámadást Franciaországban.
A brit kormányfő most nyerésre áll, kérdés, ez mire lesz elég Este szavaz pártja Theresa May sorsáról.
A strasbourgiak nem hagyják magukat megfélemlíteni Az élet megy tovább, és nem hagyjuk, hogy életmódunk megváltoztatására kényszerítsenek bennünket ezt mondták, akik összegyűltek a kedd esti strasbourgi merénylet helyszínén.
A karácsonyi vásárok védelmére rendelte ki a kormány a TEK-es autókat A strasbourgi terrortámadás után intézkedtek így.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Lövöldözés volt Strasbourg központjában A belügyminiszter szerint hárman meghaltak, tizenketten megsérültek. A rendőrség lezárta a karácsonyi vásár környékét. Magyar EP-képviselő is hallotta a lövéseket.
Donald Trump: A legvirágzóbb gazdaságot teremtettem meg Az elnök szerint az emberek fellázadnának, ha őt el akarnák távolítani a posztjáról.
Bizalmi szavazást indítanak Theresa May ellen Szerda este tartják a titkos szavazást a Konzervatív Párt alsóházi frakciója kezdeményezésére.
Helyszíni videók: sikítva menekültek az emberek a strasbourgi lövöldözéskor A támadásnak a legfrissebb hírek szerint három halottja és tizenegy sérültje van.
"Allah akbar"-t kiáltott a strasbourgi lövöldöző A férfi taxival menekült a helyszínről.