Újabb kárpátaljai magyarok a Mirotvorec-listán

Ukrajna folyamatosan megsérti a nemzetközi jogszabályokat, egyezményeket.

2018. október 11. 16:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az ukránok már megint magyar tisztviselőket listáznak Újabb kárpátaljai helyhatósági tisztviselőkről készült listát töltött fel weboldalára az ukrán nacionalista Mirotvorec szervezet.

Friss hírek
Napi horoszkóp - október 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Keddi sport: Brazília-Argentína és Franciaország-Németország Két válogatottunk is Eb-selejtezőt játszik.
Építési engedélyek, lakásépítések Magyarországon - egy ábrán a használatba vett lakások száma; a kiadott új lakásépítési engedélyek száma
Észt-magyar - Rossi: az edzőé a felelősség Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalja a felelősséget azért, hogy a magyar labdarúgó-válogatott hétfőn 3-3-as döntetlent játszott Észtország vendégeként a Nemzetek Ligája C osztályában, és így már nincs esélye a feljutást jelentő csoportelsősére
Meghalt Microsoft-társalapító Paul Allen A világ egyik leggazdagabb embere 65 éves volt, rák végzett vele.
Mr. és Mrs. Smith - október 22., hétfő, 23.30 Ajánló - Szereplők: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Kerry Washington, Adam Brody #filmekegesznap

Feltette weboldalára Szijjártó Pétert a Mirotvorec Felvette nyilvános adatbázisába Szijjártó Pétert a szélsőségesen nacionalista ukrán Mirotvorec (Béketeremtő) szervezet.

Top hírek:
Anyja sem tudja, hogyan halt meg Szabika A kórházban vesztette életét az a két és fél éves kiskunmajsai kisfiú, aki múlt szerdán játék közben eshetett bele a családi házuk udvarán lévő kerti tóba. Édesanyja ugyan pillanatok alatt kihúzta és kórházba szállították, de egy rejtélyes komplikáció lépett fel. Nem kellett újraéleszteni, egy kicsit megpaskoltam a hátát és magához tért.
Versenyt akart futni a metróval Márk Mint akit üldöznek, úgy rohant be a metróalagútba Budapesten egy 18 éves fiatal, végül ájultan elhevert a síneken. Majdnem egy órára leállította a metrót.
Végre! Olyan újítás jön a Messengeren, amit nagyon sokan szeretni fognak Nem is értjük, eddig miért nem jöttek elő ezzel.
A TV2 napi agymosása: Orbán már szimbólum és felrázza a kishitű, irigy magyarokat
9 milliárd forintot fordít a kormány hajléktalanellátásra A jogszabállyal megelőzhető, hogy a hajléktalanok télen kihűljenek közterületeken vagy erdőkben.
Fél éve ígérgeti a Facebook, hogy bekapcsol egy funkciót, amellyel ki tudja, mióta játszadozik Zuckerberg Áprilisban robbant a hír, hogy a Facebook-vezér utólag is képes törölgetni a másik postaládájában landolt üzeneteket. Zuckerberg akkor ígéretet tett arra, hogy a funkciót mindenkinek megcsinálják, de ennek már hat hónapja. A tényeken pedig az sem változtat sokat, hogy közben előkerült egy érdekes képernyőkép.