Focista ritkán részesül olyan kiváltságban, mint most Mbappé

Trump és Messi nyomdokaiba lépett.

2018. október 11. 16:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Neymar megsérült, Mbappé a combjához kapott, a PSG szenvedett A Girondins Bordeaux otthonában megszakadt a párizsi csapat győzelmi sorozata.

Neymar 200 millió euróért cserében térhet vissza a spanyol bajnokságba Neymar 200 millió euróért cserében térhet vissza a spanyol bajnokságba hir átigazolás Barcelona PSG spanyol francia foci ...
Neymar és Mbappé a lelátóról figyelhette Cavani csodagólját - videó Az uruguayi támadó csúnyán átverte a védőjét, majd kapásból bombázott a kapuba.
Neymar és Mbappé is pályára léphet a Liverpool ellen Várhatóan az egyaránt kedden megsérült Neymar és Kylian Mbappé is ott lesz csapata, a Paris Saint-Germain Liverpool elleni, jövő szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-összecsapásán.
Megsérült a Paris SG komplett csatársora Neymar csak hat percet töltött a pályán, Mbappé ijesztően nagyot esett.
Messi és Ronaldo visszavonulása után Mbappé lehet a futball istene Már tiniként a világ legjobbjaival említik egy lapon a foci jövőjének legnagyobb alakját.

Real: Neymar vagy Mbappé érkezik? Komoly erősítésen dolgoznak a királyiak.
Pelé: Hogy lehetne a világ legjobbja az, aki nem tud fejelni? Ráadásul Messi egylábas, bezzeg a nagy Pelé. És Maradona is jobb a Barcelona sztárjánál.
Zidane olyat tudott, amilyet sem Ronaldo, sem Messi Ilyen finom mozdulatokat csakis a francia zsenitől láthattunk.
Vajon mire gondolt, aki Benzemának adta volna az Aranylabdát? És akinél sem Modric, sem Ronaldo, sem Messi nem fért be az első ötbe? Voltak megint érdekes szavazatok.
Luka Modric nyerte az Aranylabdát Nem a gólok döntötték el a díjat, alighanem már unalmas lett a Messi-Ronaldo versenyfutás.
Del Bosque: Az Aranylabda Messi nélkül értéktelen Közeleg az átadás, reagált a Real-legenda.