Ejtették az egyik vádpontot a Weinstein-ügyben

A bíró úgy döntött, hogy a producert erőszakkal vádoló Lucia Evans ügyében ejtik a vádat.

2018. október 11. 16:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Pingpong-vb-címre hajt a sztárügyvéd Kiderült, hogy dr. Hegeds Lászlónak nemcsak az olimpiai bajnok vízilabdakapus, Kósz Zoltán akit állítólagos nemi erőszak gyanújába kevertek védőjeként van kapcsolata a sporttal. Az ügyvéd ugyanis jegyzett asztaliteniszező volt, továbbá  még közkedvelt fővárosi diszkós is. Az általános iskola ötödik osztályában, 1961-ben vett először kézbe pingpongütőt, és mivel éppen akkor jártak itt a kínai és japán klasszisok, a most 67 éves Hegeds elsajátította tőlük a tollszárfogást.
Kiderült, melyik Magyarország legelismertebb munkaköre Nem a miniszterelnöké, nem a szülészorvosé és nem a rákkutatóé.
Charles Michel még harcol a parlament kegyeiért Az ENSZ migrációs megállapodása miatt részben kegyvesztetté váló kormányfő dolgát nehezíti, hogy a lakosság jelentős része sem ért egyet a csomag elfogadásával.
Több ezer ember tüntetett Rómában a kormány migránsellenes politikája ellen A belügyminiszter távozását követelték.
Ugyanúgy ünnepel, mint bárki Mike Kearney mégis elég különleges szurkoló
Atomerőmű-baleset ellen lézerkígyó Egy sci-fiben talán kiröhögnénk az ötletet, de valóságként lenyűgöző.

Top hírek:
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.
Adventi irodalmi naptár - december 15. Közeledik a karácsony. Szépirodalmi adventi kalendáriumunkban minden reggel egy-egy magyar író, költő versével, novellájával, meséjével indulunk neki a napnak. Tartson velünk a 24 napon át, keresztül-kasul a magyar irodalom évtizedein és évszázadain!