Macedóniában elindult a "Beteg" hadművelet

A gyanú szerint közbeszerzéseknél segített egy cégnek.

2018. október 11. 17:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megszólaltak az elhunyt beteg hozzátartózói Interjút adott Székely László, a kirúgott szívsebész elhunyt betegének felesége és lánya. A családdal Kálmán Olga beszélgetett a Facebook-oldalán. ...

Kasza Tibi: ˝Mindig öröm számomra egy hasonlóan beteg emberrel találkozni˝ A műsor egyik pár-jelöltjének van egy nagyon fura szokása, amiről barátnője, Edina vallott. De hogy mi is ez a szokás, kiderül a videóból!
Nem lett beteg a tűvel megszúrt nő Kiderült, hogy nem fertőződött meg az a négygyerekes anyuka, akit egy férfi váratlanul combon szúrt egy tűvel az 1-es villamoson, Budapesten. A nő azonnal orvoshoz fordult, csaknem egy hónapot várt az...
A minisztériumi vizsgálat szerint nem a szívsebész kirúgása miatt halt meg a beteg Gulyás Gergely ezt a Parlamentben közölte. Szerinte az orvos a felelős, "akit a szocialisták védenek".
Pislogsz kettőt, és valaki megint gyógyíthatatlan beteg lesz A világon három másodpercenként eggyel nő a demenciával élők száma. A betegség eredetét az orvostudomány nem érti, ezért gyógyszer sincs rá.
Szörnyethalt az idős asszony, akin két autó is áthajtott A Tények úgy tudja, az asszony dolgozni ment, hogy legyen pénze beteg fia ápolására.

Kétszer gázolták el, szörnyethalt Kétszer gázoltak el egymás után egy asszonyt Mátészalkán. Egy busz mögül lépett ki, amikor egy kenyérszállító kisbusz elütötte. A szembejövő útra zuhant, ahol egy másik autó is elgázolta. Úgy tudjuk, ...
HIV-pozitív anyja máját kapta egy súlyosan beteg, de HIV-negatív gyerek Még nem tudni, hogy a gyerek elkapta-e a vírust.
Borsodban is felütötte a fejét a sertéspestis Tarcal mellett lőttek ki egy beteg vaddisznót, több mint 70 kilométerre a korábbi észlelésektől.
Egyre több a nemi beteg fiatal Egyre több a nemi beteg az országban, főleg a fiatalok körében. Sokan hónapokig nem is tudják, hogy fertőzöttek, ráadásul sokan közülük gyakran váltogatják a partnerüket és így észrevétlenül terjeszti...
Zombi Diana hercegnés jelmezt árul Kate Middleton anyja Elég beteg ötlet.
A Emmi már dolgozik az ápolási díj emeléséről szóló intézkedéseken A kormány teljes mértékben egyetért azzal, hogy meg kell becsülni azokat, akik beteg hozzátartozójuk otthon ápolását végzik.