Macedóniában elindult a "Beteg" hadművelet

A gyanú szerint közbeszerzéseknél segített egy cégnek.

2018. október 11. 17:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Súlyos beteg lehet a szerepei miatt Christian Bale

Különleges, ritka fotók Freddie Mercuryról néhány hónappal a halála előtt  Freddie Mercury, a rockzene történetének egyik legkarizmatikusabb előadója 1991 nyarán már csak árnyéka volt régi önmagának. A Vintage Everyday által összegyűjtött fényképeken is jól látszik, hogy az ...
Noémi még mindig bajban van - Te is segíthetsz a beteg kislányon Egy új szupergyógyszer segíthetne a nagybeteg kislányon, az egészségbiztosító azonban nem támogatja a kezelést.
Több a kanyarós beteg Világszerte kétszeresére nőtt a bejelentett kanyarós esetek száma 2018-ban az előző évihez képest - derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által közzétett adatokból. ...
Élve temethették el Nagy Sándort: hátborzongató dologra jött rá egy kutató Tévedésből élve hantolhatták el a súlyos beteg Nagy Sándort.
Beteg az amerikai nagykövet, nem volt ott Pompeo látogatásán sem David B. Cornstein gyógykezelés miatt az Egyesült Államokban maradt.

Lang Györgyi komoly titkot árult el - Így tudta meg, hogy súlyos beteg Az énekesnő őszinte vallomása.
Azt hazudta, hogy beteg a gyereke, így jutott pénzhez egy kaposfői asszony Több embert is becsapott, volt, akitől még a húsvágó kését is megszerezte.
Romániában már több mint száz halálos áldozata van az influenzának Hetente 130-140 ezer beteg fordul orvoshoz.
Nem kapott kezelést a súlyosan beteg nő, mert hiány van a gyógyszerből A kórház a zárójelentésben azt írta, a készítmény belátható időn belül nem érkezik meg.
Charly, majom a családban - III. évad 14. rész Izgalmas kalandot él át az állatorvos családja. Egy zavarodott férfi súlyosan beteg macskáját Martin doktornak ugyanis sajnos nem sikerül megmentenie. Az elmebeteg férfi ezért bosszút esküszik. Közben...
Agydaganatot hazudott magának a bestsellerszerző Dan Mallory amerikai író évekig hazudta, hogy beteg. Az sem volt igaz, hogy az anyja meghalt.