Megszólalt az asszony, akit majdnem meglincseltek Encsen

Szabályosan hajtott az autójával, amikor elé ugrott egy kislány.

2018. október 11. 17:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Többfelé már havazik, reggelre az egész országot hó boríthatja Országszerte havazás várható a hétvégére, a hideg időre való tekintettel sokfelé meg is fog maradni.
Pécsen is tüntettek, megdobálták a Mediaworks székházát is Páva Zsoltot is szidta a közel 1000 fős tömeg.
Volt ügyvédje, Michael Cohen szerint Donald Trump nem mond igazat Korábbi személyes ügyvédje, Michael Cohen pénteken  azzal vádolta Donald Trump amerikai elnököt, hogy nem mond igazat
Gyengült a forint péntek este Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben péntek este a reggeli szintekhez képest
42 óra után engedték ki a kapitányságról a tüntetőt, senki nem tudja, miért vitték be Ismeretlen okból őrizetbe vették, a kapitányságra szállították, és 16 órán át az édesanyjának sem árulták el, miért és hova vitték be a szerdai tüntetés során a fiatal férfit.
Helsinki: "A jogsértőnek tartott rendőri intézkedésekkel se szegülj szembe" A Helsinki Bizottság szerint ilyen esetben inkább utólag tegyen panaszt a tüntető.

Top hírek:
Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor A Népszavának nyilatkozó alkotmányjogász szerint két jogelv is sérülhetett a módosítás elfogadásakor.
Pintér: Sorozatos támadás érte a rendőröket A belügyminiszter a szerdai Kossuth téri tüntetést értékelte így.
Megint megtámadták a szegedi Fidesz-irodát Két nap alatt másodszor.
A csütörtökön földre tepert momentumos politikus: "Nem adjuk a jövőnket!" Facebook-posztban mondta el Donáth Anna, hogy mi történt, és mit tapasztalt. A túlóratörvény ellen tüntető politikussal szemben a túlóra túlóráit töltő rendőrök jártak el.
Harmadik napja tüntetnek a rabszolgatörvény ellen - percről percre Harmadik napja tartanak a tüntetések Budapesten, amelyek szerdán az úgynevezett "rabszolgatörvény" botrányos parlamenti elfogadása után kezdődtek. A pénteki tüntetésen beszédeket is tartottak, ahol szinte minden ellenzéki párt képviselője felszólalt. A tüntetők ezután vonulni kezdtek. Kövesse velün...
Tizenhat embert állítottak elő a csütörtöki tüntetésen A szerdai tüntetésen pedig 35-öt.