Honor blog: Európába érkezett a 8X

Nincs meglepetés, hacsak az nem, hogy az alapváltozat korrekt árazása mellett a nagyobb tárhelyért mennyit kérnek el. Különben pont az, amit vártunk.

2018. október 11. 18:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem mindenkit hívott a kötelesség Nem nyitott rosszul az 576 KByte toplistáján sem a Call of Duty: Black Ops 4, de az első helyet nem tudta megszerezni az első kampány nélküli epizód.
LoL Worlds 2018 - a tavalyi bajnok egyedül veszített annyi meccset, mint az összes többi koreai csapat a korábbi években A tegnapi csoportmeccsek nem voltak kegyesek a tavaly még Samsung Galaxy néven bajnokká vált csapathoz.
Defiance 2050 - sok más mellett megérkeztek a halloweeni tartalmak is A Trouble in Paradise nevű frissítés a szezonális jóságokon túl számos egyéb újdonsággal is bővítette a Trion Worlds sci-fi MMO-ját.
Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 - jövőre újra motorozunk A Milestone ígérete szerint számos újdonságot hoz majd a rajongók számára a második rész.
Resident Evil 0 HD Remaster - a 2018/09-es GameStar teljes játéka Halloweenre egy igazi horror klasszikust csomagoltunk a GameStar magazin mellé.
Iron Fist - a rajongók petíciót indítottak a 3. évadért Sokan adnának még egy esélyt a Marvel vasöklű hősének.

Top hírek:
Nem mindenkit hívott a kötelesség Nem nyitott rosszul az 576 KByte toplistáján sem a Call of Duty: Black Ops 4, de az első helyet nem tudta megszerezni az első kampány nélküli epizód.
Magyar big data megoldás az afrikai fertőző betegségek ellen Az egészségügyi innovációkkal foglalkozó világszervezet, a PATH és a budapesti Starschema Kft. együttműködésének köszönhetően ősszel kezdte meg működését az az integrált információs rendszer, amelynek segítségével előre jelezhetők a járványok és minden eddiginél pontosabban nyomon követhetők a tömeges megbetegedések.
Drága lesz a Huawei nanoSD memóriakártyája A microSD-knél kisebbek lesznek a nanoSD memóriakártyák, de sajnos drágábbak is - csak ilyen fér majd a Mate 20 Próba.
Windows 10-es Google appként álcázza magát egy rosszindulatú program Már a Microsoft áruházba is beszivárgott a szűrőket megkerülve egy kéretlen alkalmazás.
Ilyen lehet az Oppo R19 és a OnePlus 7 Szenzorsáv használata helyett ezúttal a kijelzőbe építheti az előlapi kamerát az Oppo és a OnePlus.
Ne dőlj be, nem árulják a Facebook hozzáférésedet Az eladók azt állítják, a 29 millió fiókot érintő támadásból származó kis termékmintát kínálnak, de szakértők szerint nem kell pánikolni.