Honor blog: Európába érkezett a 8X

Nincs meglepetés, hacsak az nem, hogy az alapváltozat korrekt árazása mellett a nagyobb tárhelyért mennyit kérnek el. Különben pont az, amit vártunk.

2018. október 11. 18:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Aquaman kibeszélő - langyos a tengervíz A DC mozija új irányt tűzött ki célul, de nem mert fejest ugrani a vízbe, inkább csak beledugta a lábujját.
Ultimate Fishing Simulator teszt - horogra akadva Közösségi finanszírozás segítségével készült horgászszimulátor szobafogságra ítélt pecásoknak.
Subnautica - ingyen lecsaphattok rá az Epic Games Store-ban Nem viccel az Epic, az ünnepek végéig ingyenesen beszerezhető az egyik legkiválóbb túlélőjáték.
Megéri a Discord Store-on árulni a játékokat A Discord saját videojátékboltja akár komoly konkurenciát is jelenthet a Steamnek. A fejlesztőknek ugyanis biztosan megéri majd az ő platformjukat választani, hiszen itt 90%-os részesedést kaphatnak az eladott játékok után.
Mindenkinek saját kisfilmet csinált a PlayStation, így nézheted meg a sajátod A Sony egy meglepetéssel kedveskedik az év végére minden PS4 játékosnak.
Hackertámadások típusai Céljaik elérésére a kiberbűnözők számos módszert használnak, a legfontosabbak az alábbiakban ismertetjük.

Top hírek:
Bezár a Heroes of the Storm profi ligája Szomorú reggel lesz ez a Heroes of the Storm-rajongóknak.
Ingyenes a LEGO: The Hobbit és a Full Throttle A karácsony közeledtével minden az ajándékokról szól. A Humble Store és a GOG is ingyenes játékot kínál PC-re, ráadásul nem túl régi címekről van szó. Előbbi a LEGO: The Hobbitot, utóbbi a Full Throttle Remasteredet vágja hozzánk.
Bohém Rapszódia - elképzelhető lenne egy folytatás? A Freddie Mercury és a Queen karrierjét feldolgozó film hatalmas sikert aratott a kasszáknál, így ha elméleti szinten is, de felmerült a folytatás ötlete.
Európai banki licencet szerzett a Revolut Hamarosan teljes értékű bank lehet a Revolut, a cég Litvániában bontogatja szárnyait.
Befutott a végleges DayZ, a hétvégén kipróbálható Fél évtized után a Bohemia Interactive multis shootere végre kilépett az Early Access-fázisból a Steamen. A premiert egy ingyenes hétvégével ünnepli a cseh fejlesztő: egészen december 17-ig nyúzhatják a címet az érdeklődők.
Távozik Jerry Shen az Asus éléről Komoly átszervezések indulnak, ami a mostanában népszerűtlenebb mobilos vonalat is érintik. A játékosokra mehet rá az AsusTek.