Így próbálják meg átverni és kihasználni a Facebookon

A közösségi média olyan, mint egy aknamező.

2018. október 11. 18:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Médiatörténeti pillanat: a kormánypárti szóvivő a 888 szerkesztőségében sivalkodik, mert a Facebook törölt egy oldalt Hollik István és G. Fodor Gábor e mögött is Sorost sejti, és cenzúrát kiált. Gulyás Gergely szerint viszont Hollik és G. Fodor nem jó ízlésű ember.

Volner János: Ezt a hibát életem végéig nem fogom magamnak megbocsátani Pénteken kizárták a Jobbik-frakcióból a pártot támadó Volner Jánost, aki egy Facebook-posztban reagált a döntésre. Többek között elutasítja a vádat, hogy a Fidesz érdekeiért dolgozott volna, azt visz...
1,6 milliárd dolláros büntetést zúdíthatnak a Facebook nyakába A Facebook legutóbbi biztonsági botrányának az ára akár 1,6 milliárd dolláros büntetés is lehet.
Tucatnyi fiút lesett meg egy pedofil az interneten Álnéven, Facebookon kért intim fotókat fiatal fiúktól a 31 éves férfi.
Facebook: egyelőre nem találtunk aggasztó jeleket A hétvégi hosszú hallgatás után a Facebook elkezdte újra csöpögtetni az információkat a rendkívül súlyos biztonsági incidenssel kapcsolatban.
Facebook: A külső alkalmazásokhoz nem fértek hozzá a hackerek Múlt héten derült ki, hogy 50 millió felhasználó adataihoz férhettek hozzá a hackerek.

Ennek aztán nem örül Zuckerberg: milliárdos büntetésre számíthat a Facebook A közösségi oldalt ért súlyos kibertámadás miatt az Európai Unió adatvédelmi hatósága 1,63 milliárd dolláros büntetést is kiszabhat a techóriásra.
Zuckerberg jegyzetelhet: 2 milliárdos nyereséggel zárta az első félévet a Mészáros-birodalom ékköve Nem hiába mondta Mészáros Lőrinc másfél éve, hogy ügyesebb, mint a Facebook-alapító Mark Zuckerberg: a Konzum Nyrt felívelésére nehéz más kifejezést találni a gazdasági csodánál.
Óriási botrány! 50 millió Facebook-fiókot törtek fel! Magyarokét is Döbbenetes szám: csaknem 50 millió felhasználó Facebook-fiókja kerülhetett idegenek kezébe.
Akár 50 millió Facebook oldalt is feltörhettek Biztonsági okokból nagyjából 90 millió felhasználót kiléptettek pénteken a Facebook oldaláról.
Orbán Viktor: A sport az élet legfontosabb dolgaira tanít meg minket-videó A miniszterelnök Facebook oldalán posztolt videót a topolyai labdarúgó akadémia átadásáról.
A Facebooknak fájnak az álhírek, a hiteles híroldalakat mégsem támogatják A Facebook együttműködik a jó nemzetközi újságírásért dolgozó Outriders hálózattal, de még mindig nem tesz eleget azért, hogy a hiteles cikkek lenyomják az álhíreket.