Első fokon felmentették azt a gyáli fiút, akit a hatodikos iskolatársnője megerőszakolásával vádoltak

A bíróság szerint nem tudott a lány életkoráról. Az ítélet nem jogerős.

2018. október 11. 18:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Karácsonyi zabkeksz receptje Egészséges és finom - ha tökéletes vendégváró finomságot szeretnék összeütni, próbáljuk ki Dudás Lili zabkeksz receptjét! ...
Hawaii Five-O - hétköznap 19.00 Ajánló  - Hawaii Five-O: hétköznap esténként 19.00-kor a Prime-on!
Életveszélyes elégetni a szemetet a kazánban Télen nemcsak a hideg okozhat bajt, de a meleget biztosító berendezések és nem megfelelő használatuk is. ...
Európában csak a törökök elhízottabbak nálunk Nem mozgunk, rosszul táplálkozunk, ami sokba kerül az országnak.
Jack Reacher - december 21., péntek, 21.00 Ajánló - Szereplők: Tom Cruise, Robert Duvall, Rosamund Pike, Richard Jenkins, James Martin Kelly #filmekegésznap
8 influencer, aki megváltoztatta a világot Eddig Kylie Jenner és Selena Gomez uralták a social médiát, de valld csak be, hogy jó ideje már a menő bloggerek tippjeit követed. Megnéztük, hogy kik forgatták fel leginkább az internetet.

Top hírek:
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Sopronban már 17 centi hó esett Vasárnap reggelig akár 15-20 centi hó is hullhat. Péntek délután óta több tucat baleset történt, gond van a vasúti közlekedéssel is.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.