1971 Párhuzamos különidők

A Kiscelli Múzeum Fővárosi Képtár és a tranzit.hu közös kiállítása.

2018. október 15. 10:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mi lesz vajon az ikrek sorsa? “ Nemzeti áltudomány, az emberi csíravonal átfogalmazása, párhuzamos akadémiai átvilágítások mi lenne hasznosabb a migránsozásnál? Írások az Élet és Irodalom pénteken utcára kerülő ezévi második számábó...

Star Trek Online - a Discovery párhuzamos univerzumába is eljuthatunk Tilly kadét alternatív univerzumos megfelelője is felbukkan az MMO-ban.
Bírálja a magyar közigazgatási bíróságokat az Amerikai Ügyvédi Kamara Az ABA szerint a magyar kormány aláássa a jogrendszert a párhuzamos bíróságok létrehozásával.

Osztrák és szlovák győztes párhuzamos műlesiklásban Nem lesz brit győztese a világkupa-sorozatnak.
Varga Mihály: rendkívül kedvező a keresetek alakulása A pénzügyminiszter rámutatott arra, hogy a gazdasági növekedéssel párhuzamos bérnövekedést támogatja a 2016-ban megkötött hatéves bérmegállapodás, valamint a munkaerő-piaci helyzet átalakulása.
Berlinben negyven éve létrejöttek a párhuzamos társadalmak, a helyzet azonban most lett kritikus Berlin már most is a bűn városa, azonban a helyzet a nagy bevándorlási válság óta csak rosszabb lett. A német főváros évtizedek óta az egyik legveszélyesebb nagyváros a nyugat-európai országban, számo...
Feltárul a rendszerváltás korának underground művészete A legendás underground művészeti színtér, a Fekete Lyuk történetét felidéző tárlattal nyílt meg a Kiscelli Múzeum sziklapincéjében kialakított új kiállítótér hétfőn.