Vajna Tímea magángéppel vitte a macskáját Amerikába

Harminc éve így megyek, jövő héten is így megyek, azután is így fogok menni mondta Orbán Viktor, amikor az ő magánrepülőzéséről kérdezték.

2018. október 28. 6:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vajna Tímea megmutatta élete első fehérneműs fotózásának eredményét Nagyon retró.

Kelenföldi Reál üzletben kaptak helyet Vajna Tímea fánkjai Pedig a Mr. Funk a 2017-es évet 168 millió forintos veszteséggel zárták.
Vajna Tímea hamarosan saját ruhamárkát dob a piacra Vajon milyen stílusban kezd el alkotni?
Vajna Tímea most Andy-re utal a télapós giffel? Rejtélyes télapó gifre gondol.
Vajna Tímea talált egy erősen erotikus nyakláncot Aki megveszi, annak egy tekintélyes méretű aranyozott pénisz lóghat a nyakában.
Négy és fél tonnás kokainszállítmányt kapcsoltak le Közép-Amerikába és az Egyesült Államokba csempészték volna azt a több tonna kokaint, amelyet lefoglaltak a hatóságok.

Több mint 500 bűnöző van az Amerikába tartó bevándorlók között A belbiztonsági tárca tisztségviselői elmondták, a karaván tagjainak többsége nem nő és gyermek, hanem egyedülálló fiatal férfi.
Hien a Sztában Sztárról: ˝Nagyon örültem, hogy ennek a részese voltam˝ A Sztárban Sztár hatodik adásának végén Hiennek kellett búcsúznia a műsortól. Kieséséről az énekesnő a FEM3 Caféban mesélt, ahol többek között kiderült, visszatér-e Amerikába, valamint az is, van-e je...
Vajna Tímea húga nem akarja, hogy nővéréhez hasonlítsák Palácsik Lilla és férje saját lábukra állva mutatnák meg, hogy ők is tudnak celebkedni.
Az orosz szolgálatok a brit vízumrendszerbe is bejuthattak Egy Amerikába menekült orosz informatikus elmesélte, hogy zsarolta, és mit kért tőle az FSZB.
Vajna Tímea itt komolyan egy másik nő lábát nyalogatja? Érdekes fotósorozat készül a kormánybiztosnéről.
Vajna Tímea jógázni indult, ezért megmutatta tangás fenekét Összefüggés nincs a két dolog között.