Vajna Tímea magángéppel vitte a macskáját Amerikába

Harminc éve így megyek, jövő héten is így megyek, azután is így fogok menni mondta Orbán Viktor, amikor az ő magánrepülőzéséről kérdezték.

2018. október 28. 6:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem nyugszik bele a dzsihadista nő apja, hogy lányát nem engedik vissza Amerikába Az apa pert indított az Egyesült Államok ellen.

Mátészalkán lesz Tony Curtis-kiállítás Használati tárgyait és festményeit fogják kiállítani a kisvárosban, ahonnan szülei Amerikába emigráltak.
Meghan Markle Amerikába szökött, hogy babaváró bulit tartson Nagyon vicces így inkognitóban
Nagyot hibáztam, mondja a 24 éves alabamai nő, aki az ISIS egyik főporpagandistájának állt A 24 éves Hoda Muthana az ISIS utolsó városából menekült, amikor a kurdok fogságába esett. Most azért könyörög, hogy engedjék haza Amerikába.
Ölében vitte férje hamvait Amerikába Vajna Tímea Teljesítette elhunyt férje kívánságát Vajna Tímea: repülőre szállt Andy hamvaival, hogy Los Angelesben, a Westwood Village Memorial parkban is megadják neki a végtisztességet.
Újabb remek labdarúgó igazolhat Amerikába Topklubokban is szerepelt az Európa-bajnok futballista.

Nótár Mary meghódította Amerikát Január utolsó hetében Nótár Mary Amerikába utazott  baráti társaságával, ugyanis három teltházas koncerttel szórakoztatta az ottani közönséget. A FEM3 Caféban mesélt élményeiről. 
Andy Vajna temetésén készült videót tett közzé Vajna Tímea Az özvegy a Facebookján meg is osztotta a búcsúztatáson készült felvételt.
Nem hiszed el, mit tesz meg Meghan hercegné Harry kedvéért nap mint nap! Nem jön ki jól a királyi udvar tagjaival Meghan hercegné? Harry herceg várandós felesége még mindig nehezen találja a helyét a udvarban, ezért kiharcolta, hogy legalább régi barátaival tölthessen egy ...
Palácsik Lilla: Finoman közölték, hogy a Story Gálára sem vagyunk meghívva Pedig Vajna Tímea húga nem bulizni, hanem dolgozni ment volna a szombaton tartandó eseményre.
Retteg a jövőtől Vajna Tímea Sokkos állapotba került a fiatal özvegy, aki attól fél, hamarosan újabb szörnyű fájdalommal kell megküzdenie. Gyászában jósnője tartja benne a lelket. Rozi szerint Tímea még minden erejével kapaszkodi...
A NASA készített egy animációt: így tört be a -40 fokos hideg az USA területére Az elmúlt hetek extrém hideg időjárása rendkívüli próba állítja az Egyesült Államok északi és közép-nyugati lakosait. A NASA egy animált hőtérképen mutatja meg, hogyan érkezett meg az ítéletidő Ameri...