Ránki Dezső zongoraestje

A Zongora-sorozat őszi évadát Ránki Dezső zongoraestjével kezdi október 30-án az MVM Koncertek a Müpában, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

2018. október 28. 18:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Romantikus művek hallhatók a Nemzeti Filharmonikusok koncertjén Romantikus művek szólalnak meg a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szerda esti koncertjén Dennis Russel Davies dirigálásával a Müpában.

A legendás cigány dzsesszgitáros unokája is fellép a Müpában Az Európai Roma Fesztiválzenekar február 10-én a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben tartja bemutatkozó koncertjét.
Szörnyű módon vetett véget életének a Szomorú vasárnap szerzője Seress Rezső is az a művész volt, aki ha Amerikába születik, világsztár lehetett volna. Hiába hívták, ő maradt füstös pesti kocsmákban a zongora mellett. Tragikus módon, önmaga vetett véget életének 1...

Bemutatkozik az Európai Roma Fesztiválzenekar a Müpában Megalakult az Európai Roma Fesztiválzenekar, az együttes az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia kezdeményezésére állt össze, a bemutatkozó koncert február 10-én lesz a Müpában.
Koreában és Csehországban is vendégszerepel az Opera Dél-Koreában a Bánk bán, vidéken a Tosca, a Müpában három monumentális opera koncertszerű előadásával vendégeskedik a Magyar Állami Operaház januárban, miközben a Magyar Nemzeti Balett a legfrissebb m...
Nem aratott osztatlan sikert, hogy II. Erzsébet karácsonyi beszédében egy aranyozott zongora elől beszélt a szegénységről és a megszorításokról Akadtak, akik szerint a királynő talán választhatott volna kevésbé hivalkodó helyszínt is a brexitet is említő beszédéhez.
Fiataloknak vezényel Fischer Ádám a Müpában Elsősorban fiatalokat és családokat vár a Müpa újévi matinékoncertjére, amelyen Fischer Ádám vezényletével és ismertetőjével szólalnak meg A teremtés című oratórium legismertebb részletei a Düsseldorf...