Gorcsok és Gumblik - 2. rész

Bounce álma, hogy végre repüljön, még az sem hátráltathatja, ha ehhez a gorcsok földjére kell is mennie. 

2018. október 29. 19:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Hát nem cuki? Így sír az Oroszlánkirályon a négy hónapos kutyus - videó A Tennessee-ben élő Josh Myers épp otthon nézte az Oroszlánkirályt négy hónapos kutyájával, Lunával - arra azonban nem számított, hogy az eb ennyire ráhangolódik a mozira. A nagytestű házi kedvencet ugyanis láthatóan-hallhatóan felkavarta a rajzfilm legszomorúbb jelenete, Simba apjának halála - amit Myers azonnal le is videózótt, a netezők nagy örömére.
Zseniális trükk: Ezzel a módszerrel fele annyi idő a vasalás És csak egy dologra van hozzá szükséged.
Ő Victoria Beckham sosem látott unokahúga: Döbbenet, mennyire hasonlítanak Akár a lánya is lehetne.
A házasság után derült ki a férfi legnagyobb titka A nő mindenre számított a várva várt nászéjszakáján, csak erre nem!
Fagyos levegő érkezik kelet felől időjárás-jelentés, 2019. február 22., péntek, ...
Részeg bemondó miatt kapta más az Oscar-díjat, titkos szervezet áll a háttérben - összeesküvés-elméletek a díjátadó körül Közeleg a 91. Oscar-díjátadó. A legnagyobb nemzetközi filmes esemény sem kerülte el az összeesküvéselmélet-gyártók figyelmét, akik szerint bizony Hollywoodban sem minden az, aminek látszik. 

Top hírek:
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.
Minden szív együtt dobban a magyar csapatért - péntek 19.00 A magyar exatlonistáknak együttes erővel kell megküzdeniük a dominikai csapattal. A Nemzetek Viadala pénteken 19.00-kor a TV2-n!
42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal A több mint negyvenéves kultuszfilm még mindig tartogat meglepetéseket.
10 imádni való, állatos fotó, amiről csak úgy árad a boldogság és a szeretet Ezek a képek annyira tiszták és ártatlanok, hogy szinte belesajdul a szívünk.
Mischinger Péter: Ági ellenségként maradt itt, nem volt kibe kapaszkodnia Peti a Párbaj után elmondta, Ági rossz helyzetbe került miután Rozs Gergőék hazamentek. Nem volt olyan közeli kapcsolata senkivel mint Hannának és Dorkának. Nem volt kibe kapaszkodnia, de ennek elléne kiválóan beilleszkedett az új felállású csapatba. Drobina Norbert nagyon sajnálja, hogy Ági távozott, hisz jó viszont ápoltak Ágival.
Micsoda, Kit Harington visszavonul? Kit Haringtonnak már elege van Havas Jonból....