Gorcsok és Gumblik - 2. rész

Bounce álma, hogy végre repüljön, még az sem hátráltathatja, ha ehhez a gorcsok földjére kell is mennie. 

2018. október 29. 19:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gorcsok és Gumblik - 52. rész Tink épít magának egy robotbarátot, aki kérdés, panasz nélkül segít neki, legyen szó bármiről.

Gorcsok és Gumblik - 50. rész A Szuper Gumbli díjat csak egy gumbli nyerheti meg, ezért pedig az ikerpáros egyedül próbálja megszerezni a dicsőséget.
Gorcsok és Gumblik - 48. rész A gumblik elkapják a gülürángást, Lufi pedig elindul megszerezni számukra az orvosságot.
Gorcsok és Gumblik - 46. rész Beköszönt a tél a szemétdombra és környékére, a gorcsok és a gumblik is nagyon fáznak a hidegben.
Gorcsok és Gumblik - 44. rész Merri és Jolli megtanulják a gum fu harcművészetet Happitől, és nem félnek tudásukat próbára tenni a gorcsokon sem. 
Gorcsok és Gumblik - 42. rész Tinket a gorcsok álomnak hiszik, a gumbli pedig kihasználja a lehetőséget megleckéztetni a gorcsokat.

Gorcsok és Gumblik - 40. rész A hernyók fogságba ejtik Bounce-t, Tink és Willi pedig a gumbli nyomába erednek.
Gorcsok és Gumblik - 38. rész Happi gumblidex gyűjteménye hiányos, Willi pedig elhatározza, hogy megkeresi a hiányzó darabokat.
Gorcsok és Gumblik - 36. rész Behernyóztad
Gorcsok és Gumblik - 34. rész A csilihernyóktól a gumblik különösen büdösek lesznek, ami viszont igazán tetszik a gorcsoknak.
Gorcsok és Gumblik - 32. rész Ha két gumbli egymással nagy erővel ütközik, a testük egymásba fonódik. Ez történik Bounce-szal és Tinkkel is.
Gorcsok és Gumblik - 30. rész Willi talál a szeméttelepen egy tanácsadót - de az sajnos nem a legjobb tanácsokat osztogatja.