Roland beszáll Bervicz üzletébe? - Kedd 19.50

Bervicz felajánlja Rolandnak, hogy szálljon be az üzletbe, Meli pedig újraindítaná a társulást. Milán elmondja a gyanúját Szláviknak, miszerint Tünde lőtte le Alizt.

2018. október 30. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Még több pénzt kapnak az olimpikonok Az ötkarikás érmesek eddig is kaptak életjáradékot, de a kormány újabb emelésről döntött, ami az érmes olimpikonok számára nagy biztonságot és óriási megtiszteltetés jelent. Erről Vári Attila kétszere...

Jóban Rosszban - 3541. epizód tartalmából Elemér élő adásban bűnösnek vallja magát, amitől Meli teljesen összetörik. Alex titokban aláírja a szerződést a szigetkomlósiak igazgatójával, így a Csillagvirág Klinika jövője veszélybe kerül.
Alex veszélyezteti az egész kórház jövőjét - Péntek 19.50 Enikő kiakad Alex meggondolatlanságán. Szlávik turkálni kezd Krisztián múltjában, Roland és Tünde pedig továbbra is meg akarják ölni Perényit.
Kiszel Tünde az elmúlt évek fehérneműs naptárfotóival kívánt boldog Valentint Olyan retrókép is van, amin még vörös a haja.
Handó Tünde szintet lépett és már a vele kritikus bírák szakmai munkáját támadja A Népszava szerint egy belső levelezésben tett így.
Jóban Rosszban - 3528. epizód tartalmából Krisztián bevallja Misinek, hogy Adél nagyon bejön neki, majd a tettek mezejére lép. Meli nyomozni kezd a nő után, aki Elemér miatt halt meg, azonban ezzel veszélybe sodorja a szerelmét.

Made in Hungária - Teljes film Rendező: Fonyó Gergely Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Kiss Tünde, Valentin Titánia, Scherer Péter, Vándor Éva, Dunai Tamás
Jóban Rosszban - 3534. epizód tartalmából Zemlényi számon kéri a rendőrséget és a klinika vezetőségét az átverés miatt. Barbara hálás Rolandnak, ezért le akarja fújni az egész akciót.
A törvények betartása nem választás kérdése, üzente Handó Tündének a bírói tanács Hosszú jelentésben sorolták fel Handó Tünde vétkeit, az OBH elnökének 22-ig adtak haladékot, hogy jelentésükre reagáljon.
Jóban Rosszban - 3531. epizód tartalmából Perczelről kiderül, hogy ő a szekta vezetője, aki el akarja tenni láb alól Barbarát. Miután Szekeres elárulja, hogy ő az igazi Interpol-ügynök Roland és Tünde elengedik a túszokat. 
Made in Hungária - február 8., péntek, 21.00 Ajánló - Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Kiss Tünde, Valentin Titánia, Scherer Péter, Vándor Éva, Dunai Tamás
Barbara meghal? - Péntek 19.50 Barbarát elkábítják, azonban Krisztián élete is veszélyben van. Roland és Tünde túszokat ejtenek, Dóra pedig teljesen kiborul a baba miatt.