Roland beszáll Bervicz üzletébe? - Kedd 19.50

Bervicz felajánlja Rolandnak, hogy szálljon be az üzletbe, Meli pedig újraindítaná a társulást. Milán elmondja a gyanúját Szláviknak, miszerint Tünde lőtte le Alizt.

2018. október 30. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vajon ki állhat Barbara mögött? - Csütörtök 19.50 Bervicz a saját emberét állítaná a plasztikai osztály élére, amit Pongrácz nem támogat. Fellegi a vámpír után nyomoz a rendőrség adatbázisában.

Jóban Rosszban - 3477. epizód tartalmából Milánék elbúcsúznak Aliztól és Konrádtól. Fellegi kikéri Kardos véleményét Valdimírral kapcsolatban, Roland pedig elmeséli Alexéknak az ajánlatot amit a Bervicz klinikára kapott.
Roland lesz a város vezetője? - Csütörtök 19.50 Pongrácz visszahívja Kellert a klinikára. Közben a konkurencia felajánlja, hogy a Csillagvirág vegye át a Bervicz Plasztikai Centrumot, ami segíthet Rolandnak abban, hogy újra átvegye a hatalmat.
Jóban Rosszban - 3474. epizód tartalmából Milán félrevezeti Szabit és Borit. Bandi mindenki örömére visszatér a klinikára, de még nehezen bírja a munkát. Ennek hatására sikerül Gyöngyit is meggyőzni, hogy keresse fel Bálintot. Bervicz elköltö...
Roland megint egy lépéssel a zsaruk előtt jár? Szabi és Bori szembesítik Milánt mindazzal amire rájöttek, Barbara és Zseni pedig összekapnak. Roland tanácsára Bervicz kipakoltatja az egész klinikáját.
Csillagkút új polgármestert avat? - Hétfő 19.50 Kiderül, hogy valaki meghalt a plasztikai részlegen, Meli kirúgja Vilmát, miközben Roland minden befolyásával és pénzével támogatná Kellert. Egy tolvaj ellopja Orsi táskáját a Burgeritisből.

Ki hunyt el a Csillagvirágban? - Péntek 19.50 Vera meggyanúsítja Fellegit, hogy ő küldte a levelet Gyöngyinek, Keller és Patrícia között alakulni látszik valami. Meli Vilma tudtára adja, hogy nem foglalkoznak az üggyel, hogy ki hunyt el a Csillag...
EXTRA: Murányi Tünde egy napja Zsókaként   Less be a kulisszák mögé! Murányi Tünde megmutatta milyen egy napja Zsókaként. 
Polgár Tünde is belekeveredett az eldurvult tüntetésbe Párizsban Maró szag van a levegőben, írta.
Vladimírtól érkezett a levél? - Péntek 19.50 Vilma és Meli tovább nyomoznak Rolandék után, Viktor megpróbálja kigolyózni Dorinát, Gyöngyi pedig egy érdekes levelet kap...
A magyarországi bírósági rendszert vizsgálja az Európai Bírói Egyesület A szervezet az OBT és az OBH közötti vita, illetve Handó Tünde kinevezési gyakorlata miatt döntött a vizsgálat mellett.
Meli máris kirúg valakit? - Szerda 19.50 Viktor gyanakszik Rolandékra, ezért Meli segítségét kéri, akinek máris fontos lépéseket kell megtennie. Vera és Fellegi vitája üvöltözésig fajul.