Pártpropagandával vádolják a francia kormányt

Az EP-választáson való részvételre buzdítanak kampányfilmjükben.

2018. november 4. 14:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Biztonságban vannak a magyarok Mi lesz a Nagy-Britanniában élő magyarokkal? teszi fel a kérdést sok honfitársunk a brexitet övező konfliktushelyzet láttán.
Aszályos nyár Az aszályos nyár, a tartós forróság és a kevés csapadék érzékenyen érintette az európai mezőgazdasági termelőket, például Hollandiában a burgonyatermesztőket.
Trump keddre részletes jelentés kap arról, ki állhat Hasogdzsi meggyilkolása mögött Az elnök szerint szerint nagyon elhamarkodott a CIA értékelése.
Parkolóba zunant egy II. világháborús gép Texasban A gépen lévő két ember meghalt.
Halálos tűz Újkéren A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a lángoló családi házhoz, az Alszopori utcába.
Jel a csuklópánt alatt Világszerte gyerekek százezrei ejtenek sebeket a csuklójukon, a karjukon, a combjukon vagy a bokájukon, a falcolás az önsértés leggyakoribb formája.

Top hírek:
Nem kérette be Kijev a magyar nagykövetet Íjgyártó István magyar kezdeményezésre folytatott megbeszélést.
Súlyos jogsértésre hivatkozva nem hosszabbították meg a Sláger FM és Music FM szerződését A médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM és Music FM szerződését - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.
Emmi: Jut hely a szállásokon minden otthontalannak A hajléktalanellátó rendszer felkészült a télre.
Videók a budapesti tűzről Egy négyemeletes ház tetőszerkezete gyulladt meg.
Cafetéria jövőre: hogyan támogathatják a vállalatok dolgozóik egészségét? Amíg az elfogadott őszi adócsomag értelmében a legtöbb cafeteriaelem bérként adózik jövőre, addig a munkáltatók kedvezményesen a dolgozók pihenését és az egészségcélú költéseket támogathatják a SZÉP-kártyán és az egészségpénztáron keresztül. Az önkéntes pénztári célzott szolgáltatások céges támogatása továbbra is 40,71 százalékkal adózik, a legújabb kedvezmény pedig, hogy a dolgozóknak 20 százalék szja-visszatérítés jár a megszokott munkáltatói hozzájárulás után.
Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben Vlagyimir Putyin nagy barátja, Orbán Viktor lelkes rajongója az a Dana Rohrabacher, aki az amerikai félidős választások talán legnagyobb vesztese.