Művészetek találkozása

Összművészeti gálaest New Yorkban.

2018. november 4. 16:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Emelkedés várható az európai tőzsdéken Emelkedéssel nyithatnak a főbb nyugat-európai részvénypiacok csütörtökön, a New York-i és az ázsiai tőzsdék nyomdokain haladva, miután a befektetőket megnyugtatta, hogy az amerikai félidős kongresszus...

Kanadában kezdenek elfogyni a marihuánakészletek Három hete legalizálták a marihuána birtoklását és fogyasztását Kanadában, most kezdenek kifogyni a készletek számolt be róla a The New York Times (NYT) című napilap szerdán internetes oldalán.
Ilyen hatással lehetnek a választások a New York-i tőzsdeindexre Csökkenéssel nyitottak a New York-i tőzsde irányadó indexei kedden, az amerikai félidős kongresszusi választások napján.
Egy vadidegen rákos beteg kislány fotójával gyűjtött adományt a csalótrió A három New York-i személy több száz dollárt gyűjtött össze álalapítványuknak, ami egy rákos beteg kislány számára gyűjtött.
Művészetek találkozása Összművészeti gálaest New Yorkban.
A letartóztatott Alec Baldwin szerint ő nem verekedett, csak a kattintásvadász híroldalak vádolják ezzel A színészt péntek este New Yorkban tartóztatták le, mert megütött egy férfit, akivel egy parkolóhelyen vesztek össze.

Alec Baldwint letartóztatták New Yorkban Egy parkolóhely miatt verekedett.
Összekötözött holttesteket találtak Összekötözve találták meg két fiatal lány holttestét New Yorkban, a folyóban. A szaúdi lánytestvérek 2015-ben érkeztek az Egyesült Államokba édesanyjukkal. Többször is elszöktek virginiai otthonukból,...
Összekötözött szaúdi testvérpár titokzatos halálát vizsgálja a New York-i rendőrség A Hudson folyóban találták meg a fiatal lányokat, külsérelmi nyomok nélkül, miután politikai menedékjogot kértek.
Tánccal, zenével és kiállítással népszerűsítik a magyar kultúrát New Yorkban Az Operaház vendégjátéka mellett a Virtuózok fellépésével, dzsessz- és komolyzenei koncerttel, előadásokkal, képzőművészeti kiállítással és artista flash mobbal népszerűsíti a magyar kultúrát Nem York...
Bemutatkozott a OnePlus 6T Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, apró notchcsal, optimalizált Android 9-cel, de jack csatlakozó nélkül mutatkozott be New Yorkban a OnePlus 6T.
Bemutatta új kollekcióját a Nanushka Teltház előtt mutatta be új kollekcióját Nanushka a II. Budapest Central European Fashion Week-en. Sándor Szandrát, a világhírű magyar márka tervezőjét ezúttal az ókori Egyiptom kultúrája inspirálta, ...