Lelőtte amerikai kiképzőtisztjét egy katona Afganisztánban

A hétgyermekes amerikai kiképzőtiszt egyéves eltávozáson volt polgármesteri tisztségéből.

2018. november 5. 5:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kormányellenes tálibok veszítettek az általuk uralt területekből Afganisztánban Katonai sikereket értek el Afganisztán északi részein a kormányerők, a műveletek révén sikerült visszaszorítani a térségben a kormányellenes tálibokat, így a lázadócsoport veszített az általa uralt te...

Afganisztánban tovább tombol a tálibok terrorja Katonai erősítést küldött az afgán kormány az ország délkeleti részébe a síita hazara kisebbség védelmében a hevesebbé vált tálib támadások miatt jelentették hírügynökségek csütörtökön.
Rejtélyes módon halt meg egy nap alatt tizenkét újszülött Afganisztánban A csecsemők egyforma tünetekkel lettek betegek.
Tragikus légibaleset történt afganisztánban, huszonöten haltak meg Lezuhant az afgán hadsereg egyik helikoptere szerdán az ország délnyugati részén. - írja az MTI. A fedélzeten lévő 25 fő - a személyzet minden tagja, és az utasok - életüket vesztették. Naszir Mehr...
Az afgán migráns nem érti, miért gond, hogy megerőszakolt egy német lányt Szerinte Afganisztánban a nők semminek tekinthetőek.

Cseh katonákra támadtak Afganisztánban Egy katona meghalt, kettő megsebesült.
Bomba szakított szét egy kisbuszt Afganisztánban 11 halott Köztük hat gyerek és egy nő. Választ az ország.
Robbanások rázták meg Kabult Afganisztánban szombaton kezdődtek meg a parlamenti választások.
Rajtaütöttek egy NATO-tárgyaláson Afganisztánban Kandahár rendőrfőnöke meghalt, két amerikai megsérült a lövöldözésben.
Cseh kommandósok bosszút álltak a terroristákon A cseh hadsereg kommandója Afganisztánban megölte egy helyi terrorista csoportnak az egyik tagját, aki részt vett a szövetséges NATO-katonák elleni, elkövetett robbantásos merénylet megszervezésében.