Lelőtte amerikai kiképzőtisztjét egy katona Afganisztánban

A hétgyermekes amerikai kiképzőtiszt egyéves eltávozáson volt polgármesteri tisztségéből.

2018. november 5. 5:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb bűnöző migráns miatt áll a bál Egy mentálisan beteg, bűnöző migráns miatt van konfliktus Németország és Afganisztán között. A németek ugyanis ki akarták utasítani azt az afgán férfit, aki korábban több, mint 20 bűncselekményt követ...

Mentálisan beteg, bűnöző migráns miatt áll a bál Németország és Afganisztán között A németek ki akarták utasítani, Afganisztán azonban nagyon nem akarja visszafogadni a bevándorlót.
Beomlott egy aranybánya Afganisztánban Legkevesebb 30 ember életét vesztette.
Kiszelly: Nyugaton is a bevándorlás a fő téma A politikai elemző szerint az utóbbi időben meghirdetett kitoloncolás sem működik, hiszen miközben a hatóságok szerint Szíria, Afganisztán nem biztonságos, a migránsok hazajárnak nyaralni.
Iskolát nyitottak meg Afganisztán tálibok uralta részén Az iskola kétszáz fiúgyerek oktatását biztosítja.

Mégsem lesz elnökválasztás áprilisban Afganisztánban A kabuli kormányzat korábban többször is elutasította a választás elhalasztását.
Koldusnak álcázta magát a merénylő Pakisztániak ellen követtek el merényletet Afganisztánban, többen meghaltak.
Megtámadtak egy kormányhivatalt Afganisztánban Túszokat is ejtettek.
Donald Trump Afganisztánból is csapatokat von ki Egy nappal azután, hogy tanácsadói, miniszterei és szövetségesei ellenkezése ellenére elrendelte az amerikai csapatok kivonását Szíriából, az Afganisztánban szolgáló alakulatok felét is visszahívta.
113 újságírót öltek meg 2018-ban Mexikóban és Afganisztánban gyilkolják leginkább a sajtómunkásokat. A legnagyobb nemzetközi figyelmet Dzsamál Hasogdzsi esete kapta.