Mégsem olyan egyszerű kibővíteni a katari vb-t

A FIFA-elnök egy hét alatt meggondolta magát.

2018. november 7. 20:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Azt mondta, hogy a miniszterelnök elhanyagolja a focit, erre börtönbe zárták a FIFA tisztviselőjét Bangladesben Volt, aki úgy érezte, Mahfuza Akhter Kiron az egész nemzetet alázta meg ezzel.

Tovább erőlteti a FIFA, hogy már Katarban 48 csapatos legyen a világbajnokság Gianni Infantino FIFA-elnöknek nagyon tetszik az ötlet. És önnek?
A FIFA szerint nincs akadálya a 48 csapatos katari focivébének A 2022-es torna létszámbővítésének viszont van egy fontos feltétele.
Dollármilliárdok ömlenek a vergődő kínai fociba A játékosok a markukat tartják, az állam szabályoz, a FIFA álmodozik. Csak a magas színvonalú labdarúgás hiányzik.
A FIFA elutasította a Chelsea fellebbezését 2020-ig nem igazolhatnak új játékost a londoniak.
Vb-jegyek viszonteladásáért eltiltották a FIFA-tanács tagját A kényszerpihenő mellé még egy 6 millió forintos büntetést is kapott.

A Chelsea fellebbezett a FIFA-kizárás ellen Korábban a Barca, a Real és az Atlético is hasonló büntetést kapott.
Brit toplista: ismét vezet az Anthem A héten három új belépő is érkezett a top 10-es listába, ám a BioWare alkotásának mégis sikerült megőriznie az első pozícióját, ráadásul a FIFA 19 is sikeresen küzdötte fel magát a második helyre.
Nem fizettek a repülővel lezuhant focistáért, a Nantes a FIFA-hoz fordult A Premier League-csapat szabálytalanságokat tapasztalt a szerződés körül.
Az elmúlt évek legnagyobb ajándéka lehet a Chelsea-nek a FIFA büntetése 2020-ig eltiltották a londoniakat az átigazolásoktól, a döntésnek azonban pozitív hatása is lehet a klub életében.
Brit toplista: csúcsra tör az Anthem Mint ahogyan az várható volt, a BioWare alkotása magabiztosan vette át a múlt héten befutott Far Cry: New Dawn listavezető pozícióját. Az újabb címek mellett nagyot futott még a FIFA 19 és a Forza Hor...
A Chelsea FIFA-büntetése betett Hazard Madridba igazolásának A belga futballsztár már a 2016-os vb után szívesen ment volna a Realhoz.