Brutálisan megerőszakoltak egy svéd házaspárt

A két elkövetőt letartóztatták.

2018. november 8. 9:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Két újabb holttestet találtak a hó alatt Norvégiában A negyedik áldozatot még keresik.
A kínai vagy az orosz fenyegetés helyett a mexikói határvédelemről beszélt Trump Emelni fogják a védelmi kiadásokat - ígérte az amerikai elnök.
Másfélmillió kilométernyi dugó volt tavaly Németországban Általában szerdánként a legrosszabb a helyzet, de a legnagyobb dugó egy csütörtökön alakult ki.
Autóbaleset érte az angol királynő férjét A brit királyi család téli rezidenciája közelében volt balesete Fülöp hercegnek.
Támadás érte az ENSZ jemeni megfigyelőit A tűzszünetet ellenőrző megfigyelők már biztonságban vannak.
Putyin egy kutyát kapott ajándékba a szerb elnöktől Az orosz elnök megfeddte Koszovót a Balkán destabilizálásáért, és fegyvereket ígért Belgrádnak.

Top hírek:
Nagyon szűk többséggel kapott bizalmat a görög kormány Ezzel még nem zárult le a Macedóniával zajló névvita.
Nem sokon múlt, hogy elbukjon a görög kormány Nagyon szűk többséggel bizalmat kapott a görög kormány a parlamentben a Macedóniával kapcsolatos névvita rendezéséről szóló szavazáson szerda este.
Migráns erőszakolt meg egy másik migránst Párizsban A férfi arra ébredt, hogy letolták a nadrágját, és iszonyatos fájdalma van.
Az Európai Parlament megszavazta: a jogállamisághoz köthetik az EU-s pénzeket A terv szerint csalás, korrupció esetén megvonhatnák, csökkenthetik a támogatásokat.
Hóvihar, felhőszakadások, földcsuszamlás: 5 halott Kaliforniában Kétméteres hó is eshet a Sierra Nevadában.
Fejszével támadott meg egy embert egy migráns a buszon Olaszországban egyre többen ellenzik a migrációt.