Élesedik az ENSZ migránspaktumáról szóló vita Németországban

Miközben a közelmúltban a német kereszténydemokraták körében is egyre több kétely merült fel az ENSZ migrációs csomagját illetően, addig a szövetségi parlamentben Merkel pártja leszavazta az AfD javaslatát, amellyel a bevándorláspárti csomagot utasították volna el.

2018. november 8. 15:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az igazi haladók szerint Németországban sincs demokrácia! Azt már megszokhattuk, hogy Magyarországon nyolc év alatt számtalanszor szűnt meg a demokrácia, na de már Németország sem elég szabad?

Özönlenek a beadványok az AB-hez a hajlkétalanságot kriminalizáló törvény ügyében Az Utcajogász, a TASZ és a Helsinki Bizottság, valamint Leilani Farha, az ENSZ különleges jelentéstevője után Kiss László és Lévay Miklós volt alkotmánybírák is hozzászóltak az Alkotmánybíróság előtt...
Az Uffizi Képtár nácik lopta festményt követel vissza A múzeum szerint Németország morális kötelessége a festmény visszaadása.
Németországban is betiltottak néhány iPhone-modellt A kínai piac után Németországban sem árusíthat bizonyos iPhone-modelleket az Apple. Az ok: a Qualcommal folytatott szabadalmi vita.
Terrorszilveszter Európában Több migránstámadás történt világszerte szilveszter éjszaka. Budapesten egy afgán migráns megtámadott két embert, és egy buszban is kárt tett. Németországban a tömegbe hajtott egy férfi, négy tizenéve...
Nácik által elrabolt festményt kér vissza az Uffizi képtár Németország morális kötelessége a festmény visszaadása, érvel az olasz múzeum német igazgatója.

A magyar gazdaságra is óriási veszélyek leselkednek 2019-ben Eszkalálódó kereskedelmi háború, Donald Trump amerikai elnök "elszabadulása", amerikai kormányzati leállások, amerikai és német recesszió, politikai kockázatok, patthelyzet Németországban - többek...
Újra Németországban van a zavargások miatt kitoloncolt kameruni menekült Olaszországba küldték vissza az ellwangeni menekülttábornál kitört összecsapások után. Néhány hónap múlva visszatért.
Terrorcselekményre készülő szíriait vettek őrizetbe Németországban A gyanú szerint terrorcselekményt készített elő Hollandiában.
Még Németországban sem hatékony a dopping ellenes harc Ezt maga a müncheni főügyész szerint a sportszövetségek nem működnek együtt az állami szervekkel.
Két év alatt lefoglalt több tonna drogot semmisítettek meg Németországban Páncélozott járművekkel és fegyveres kísérettel szállították át a megsemmisítésre a több razziában lefoglalt kábítószert.
Négyből csak három felnőtt ünnepli a karácsonyt Németországban A szekularizáció, az iszlamizáció és a szegénység közös "diadala".