Élesedik az ENSZ migránspaktumáról szóló vita Németországban

Miközben a közelmúltban a német kereszténydemokraták körében is egyre több kétely merült fel az ENSZ migrációs csomagját illetően, addig a szövetségi parlamentben Merkel pártja leszavazta az AfD javaslatát, amellyel a bevándorláspárti csomagot utasították volna el.

2018. november 8. 15:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rengeteg hiba van az ENSZ globális migrációs tervezetében Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő az ECHO TV-ben kiemelte: a csomagban nem tesznek különbséget a migráns, a gazdasági migráns és a menekült között.

Azonos magyar-osztrák álláspont Az ENSZ migrációs csomagja Európa elárulása, mert ellentétes az európai emberek érdekével - mondta Szijjártó Péter Bécsben, az osztrák alkancellárral tartott sajtótájékoztatón. A miniszter megköszönte...
A migránsoknak jár az uniós pénz, az állampolgároknak nem? A névtelen bankkártyák ügye a napokban robbant. A bankkártyák létezését és kiosztását az ENSZ és az Európai Bizottság sem cáfolta, ők így támogatják a Görögországba érkező menedékkérőket.
Csúcsidő: másfél perc alatt kivégezte a Ninja Warrior pályáját Harmat Krisztián Elképesztő sebességgel suhant végig a pályán Krisztién, aki már otthonosan mozog a Ninja Warrior pályán, hiszen Németországban csapatban, egészen a döntőig jutott.
Ingyen pénz migránsoknak Az ENSZ, Brüsszel és Soros György közösen pénzeli a Görögországba érkező migránsokat. Név nélküli, bárki által használható bankkártyákat osztanak olyan bevándorlóknak, akik már nagykorúak, de nem dolg...
A migránsok által elkövetett nemi erőszak ellen tiltakoztak Németországban ismét utcára vonultak az emberek.

Sosem volt még ennyire meleg Németországban Az idei a legmelegebb év Németországban a rendszeres mérések több mint 130 évvel ezelőtti kezdete óta a szövetségi meteorológiai szolgálat (DWD) pénteki adatai szerint.
Babis javasolni fogja, hogy ne fogadják el az ENSZ migrációs csomagját Szerinte az ENSZ globális migrációs csomag elmossa a különbségeket a legális és az illegális migráció között.
A napóleoni háborúkhoz kötődő tömegsírt fedeztek fel Németországban A napóleoni háborúk döntő ütközetének számító 1813-as lipcsei csatát követően tífuszban meghalt német és francia katonák maradványait őrző tömegsírt fedeztek fel építőmunkások a nyugat-németországi Ma...
A külügyi szóvivő a legesélyesebb az új amerikai ENSZ-nagykövetnek Heather Nauert külügyi szóvivő a legesélyesebb arra, hogy Nikki Haley távozása után az Egyesült Államok új ENSZ-nagykövete legyen jelentette a Fox televízió kedden.
Macron tiszteletre méltónak nevezte Merkel döntését Macron szerint aggodalomra ad okot Merkel döntése, tekintettel a jobboldali erők erősödésére Németországban.
Sorsdöntő választás Németországban, Merkel jövője a tét Angela Merkel leváltásához és előre hozott választáshoz vezethet a mai tartományi választás.