Élesedik az ENSZ migránspaktumáról szóló vita Németországban

Miközben a közelmúltban a német kereszténydemokraták körében is egyre több kétely merült fel az ENSZ migrációs csomagját illetően, addig a szövetségi parlamentben Merkel pártja leszavazta az AfD javaslatát, amellyel a bevándorláspárti csomagot utasították volna el.

2018. november 8. 15:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Március 15-e az iszlamofóbia elleni összefogás világnapja lehet Ezt kéri az Iszlám Együttműködés Szervezete az ENSZ-től.

Patthelyzet alakult ki Ahmed H. körül Németország mellett Ciprus is visszautasította a terrorcselekmény miatt öt évre elítélt szír bevándorlót.
Életfogytiglanra ítélték Hágában Radovan Karadzic szerb háborús bűnöst Jogerősen életfogytiglani börtönbüntetéssel sújtotta Radovan Karadzic egykori boszniai szerb elnököt szerdán az ENSZ hágai nemzetközi törvényszéki mechanizmusa (MICT), súlyosbítva a háborús bűnök miat...
Németország még több migránst toloncolhat az uniós tagországokba Az Európai Bíróság kimondta, hogy Németországnak joga van kitoloncolni azokat a migránsokat, akiket egy szegényebb uniós tagországba szállítanának vissza. Idáig ez vita tárgyát képezte, ezért számos k...
Szijjártó: "új csata kezdődik a brüsszeli titkos bevándorláspárti tervekkel szemben" Kézzelfogható bizonyíték van arra, hogy vannak olyan elkötelezett pártfogói az ENSZ migrációs csomagjának, akik azt jogilag kötelezővé akarják tenni minden európai uniós tagállam számára - jelentette ...
2000 milliárd eurós szuperbank jöhet létre Németországban Tárgyal az egyesülésről a Deutsche Bank és a Commerzbank, de a vezetők hangsúlyozzák, ebből még nem következik semmi.

Több ezer dolgozóját rúgja ki a Ford Európában Németországban 5 ezer embernek mondanak fel egy nagyszabású irányváltás keretében.
Vajon csak Budapesten mer kipát hordani Weber? Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje kedden a Dohány utcai zsinagóga előtt tartott sajtótájékoztatón olyasvalamit tett, amelyért Németország utcáin nemcsak életveszélyes fenyegetés, h...
Újabb történelmi relikviát ad vissza Namíbiának Németország A kőoszlopot jelenleg a berlini Német Történeti Múzeum őrzi.
Elkezdődött a gyilkosságot elkövető iraki férfi pere Németországban Tavaly tavasszal megerőszakolt, majd megölt egy tinédzser lányt hangzott el az M1 Híradójában.
Németországban kudarcot vallott a jogállamiság? Kiderült, hogy menedékkérőként érkező feltételezett háborús bűnösökről szóló értesüléseket hagyhattak figyelmen kívül a német hatóságok.
"A multikulti hibája, hogy Németországban létrejöhettek a no-go zónák" Ralph Ghadban, a németországi iszlamizációt és migrációt kutató szakember szerint a multikulti ideológia hibája, hogy a német főváros egyes részeit arab bandák uralják és emiatt a hibás ideológia miat...