Ha akarod, ha nem, az ELTE-n lenyomják a torkodon a gender szakot

Hazánk első számú libsikeltetőjének, az ELTE Társadalomtudományi Karának (TáTK) oktatói nem nyugszanak.

2018. november 8. 16:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kétszázan utaztak az ötvenfős kompon Irakban, az utasok fele nem élte túl A komp a Tigris folyón haladt, az észak-iraki Moszul városának közelében borult fel és süllyedt el.

Menyasszonya vallott - Ilyn volt az élet a kábítószeres Curtis mellett A poklok poklát élte át.
Az autóban felejtette a gyerekét az exrendőr, mert a felettesével szexelt A kislány nem élte túl, hogy édesanyja órákra egyedül hagyta őt a kocsiban.
Látássérült nő segített a kutyának Tíz leendő vakvezető kutyát segített világra egy látássérült nő. Hatalmas élményként élte meg, hogy felelősséggel tartozott egy vemhes kutyáért, és utána a kölykök az ő kezei között születtek meg. A c...
A "kágéestés" csencselés, seftelés sokaknak volt remek üzleti iskola, ami ma hiányzik Kicsiben és nagyban egyaránt működött a szocialista országok hiánygazdaságára épülő kereskedelmi rendszer, amely a rendszerváltás környékén élte virágkorát. A farmerezős, búvárszivattyús szovjet magá...
A maratoni Facebook-üzemzavar miatt 3 millió új felhasználó regisztrált át a Telegramra Nem mindenki élte meg bosszankodva a Facebook eddigi legsúlyosabb üzemzavarát. A Telegram például kifejezetten hálás lehet neki.

Halálra gázolt a vonat egy nőt, miközben a kutyáját próbálta kimenteni Németországban A nő a helyszínen meghalt, és kutyája sem élte túl a balesetet.
Szakításból lehetett a tragédia Egy szerelmes pár veszekedése is közrejátszhatott abban a tragikus balesetben, ahol összesen heten égtek halálra a 81-es úton. Egy autó előzés után összeütközött egy másikkal, amiben öten utaztak. Sen...
Cserhalmit kidobták a vívóteremből - így lett belőle színész Fiatalon élte át a kudarcélményt Cserhalmi György. A Nemzet Színészének minden álma az volt, hogy vívásban érjen el sportsikereket, de edzője eltanácsolta. Így került a színpadra.
Sok a hasonlóság a két lezuhant új repülő közt - van ok az aggodalomra? Vasárnap röviddel felszállás után lezuhant az etióp légitársaság egyik utasszállítója Addisz-Abeba közelében. A gép fedélzetén tartózkodó 157 ember közül senki sem élte túl a katasztrófát. A Boeing 73...
Senki sem élte túl az etióp repülőgép-szerencsétlenséget 157-en haltak meg, összesen 33 ország állampolgárai voltak a gépen.
Tóba zuhant egy kisrepülő, senki sem élte túl A gép le akart szállni, amikor elveszítették felette az irányítást.