Az MNB elárulta, hogyan közelíthetjük meg 2030-ra Ausztriát

Többek közt százezer külföldről hazaérkező magyar munkás és duplájára növő nettó reálbérek kellenek ehhez, de az MNB elemzése szerint ez simán összejöhet. EU-s források nélkül is.

2018. november 8. 16:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tárki: Ha így haladunk, soha nem érjük utol Ausztriát És szép lassan a lengyelek is lehagyták Magyarországot.

Zárkózunk Európához, zárkózgatunk, de a lengyelek és a románok még gyorsabban zárkóznak A rendszerváltás nem volt kudarc, Magyarország szép lassan közelíti Ausztriát és az EU-s életszínvonalat. De látszanak nyugtalanító jelek, és mások gyorsabban tudtak fejlődni. A Társadalmi riport az e...

Friss hírek
Megjelent a döntés: gigantikus pluszpénzt kap Budapest a 3-as metró felújítására Megtartotta alakuló ülését a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa, amely a kormány és a főváros együttes döntéshozói fóruma a Budapest fejlesztését érintő ügyekben. Ennek keretében a 3-as metróvonal...
Ruszin Művészet Remekei címmel nyílt kiállítás a Stefánia Palotában Ruszin Művészet Remekei címmel nyílt kiállítás szombaton, a budapesti Stefánia Palotában, ahol tárgyi emlékek és képzőművészeti alkotások mutatják be a ruszin hagyományokat és örökséget.
Elhunyt Princz Gábor egykori Postabank-vezér Elhunyt Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója - értesítette a család az ATV-t. Az ATV honlapján megjelent, a család által küldött nekrológ szerint Princz Gábor 62 évesen,...
Kínai horoszkóp 2019. Disznó éve
A szexuális anorexia 8+9 egyértelmű jele!
A macskák 7 élete - misztikum? Valóság? Hány életük is van?

Tekintélyvesztéstől félti Ausztriát az államfő Az ENSZ migrációs csomagjából való kilépés miatt aggódik.
Csoportelsőként jutott elitkörbe az U19-es válogatott A fiatalok nagy csatában verték Ausztriát, folytatódik a menetelés.
Stronachék: csúnya belviszály a milliárdos osztrák-kanadai családban Az öreg mágnás pár éve kivezette volna Ausztriát az EU-ból, most meg mindenkit beperelt, a lányát és az unokáit is.

Top hírek:
Nem kérette be Kijev a magyar nagykövetet Íjgyártó István magyar kezdeményezésre folytatott megbeszélést.
Súlyos jogsértésre hivatkozva nem hosszabbították meg a Sláger FM és Music FM szerződését A médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM és Music FM szerződését - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.
Veronai horrorbaleset - Új ügyvédet fogadott a bujkáló sofőr Hiába próbáltak csütörtök délután a gyászoló hozzátartozók személyesen beszélni a veronai buszsofőrrel, senki nem nyitott nekik ajtót. A Bors a helyszínről követhette, ahogy órákon át csengetnek, kopognak, kiabálnak V. János házánál, mindhiába, erről be is számoltunk pénteken. A családok ugyancsak hiába várták őt a veronai városi bíróságon, amikor október 31-én megkezdődött a per, amiben V.
Párja után munkáját is elveszíti Bochkor Gábor Újabb csapás érte Bochkor Gábort. Alighogy kiheverte Várkonyi Andreával való szakítását, azzal kellett szembesülnie, hogy néhány héten belül megszűnik rádiós állása.
Videók a budapesti tűzről Egy négyemeletes ház tetőszerkezete gyulladt meg.
Emmi: Jut hely a szállásokon minden otthontalannak A hajléktalanellátó rendszer felkészült a télre.