Az MNB elárulta, hogyan közelíthetjük meg 2030-ra Ausztriát

Többek közt százezer külföldről hazaérkező magyar munkás és duplájára növő nettó reálbérek kellenek ehhez, de az MNB elemzése szerint ez simán összejöhet. EU-s források nélkül is.

2018. november 8. 16:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyarország megelőzte Ausztriát és Csehországot Folytatódott a növekedés a magyar turizmusban: egyre több külföldi turista érkezik hazánkba, és a magyarok is többet utaznak. Tavaly novemberben csaknem öt százalékkal nőtt a beutazó vendégforgalom.

Betámadjuk Ausztriát a kivándorolt magyarok családtámogatása miatt A kormány kötelezettségszegési eljárást indítana, mert Ausztria kevesebb családtámogatást fizetne, ha a gyerek Magyarországon él.
Chile meglepte Ausztriát, a norvégok 40 gólt dobtak a kézivébén A társházigazda németek fölényes győzelmet arattak a brazilok fölött.

Ez kellene ahhoz, hogy 2030-ra útolérjük Ausztriát: van rá esély? Elég nagyot kellene ugrania a hazai fizetéseknek....
Azt hitte, utolérjük 2030-ra Ausztriát? Ki fogjuk ábrándítani A GKI szerint nincs esély arra, hogy érdemben felzárkózzunk.
GKI: 2030-ra félig utolérhetjük Ausztriát Még az irreálisan optimista számítások szerint sem érjük be 12 éven belül az osztrákokat a gazdaságkutató szerint.