Az MNB elárulta, hogyan közelíthetjük meg 2030-ra Ausztriát

Többek közt százezer külföldről hazaérkező magyar munkás és duplájára növő nettó reálbérek kellenek ehhez, de az MNB elemzése szerint ez simán összejöhet. EU-s források nélkül is.

2018. november 8. 16:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Karlendítéssel és virágokkal várták az osztrákok az Anschluss idején bevonuló német katonákat 81 éve, 1938. március 12-én szállták meg a náci Németország csapatai a szomszédos Ausztriát, majd másnap kihirdették Ausztria és a Németország újraegyesítését. Ausztria ezzel hét évre, a második világ...

Szürreális fordulatok - avagy vannak még tartalékaink, hogy megközelítsük Ausztriát Látva az elmúlt időszak gyors növekedését a magyar gazdaság fejlődési lehetőségei ismét a figyelem középpontjába kerültek. A vélemények megosztottak. Az egyik végletet az ismét előkerülő "tartósan...

Friss hírek
Bőrcipőt sem hord a Barátok közt Vegán Hegylakója Egészen természetes, hogy nem csak a zsíros csülkök hatásait érdemes csökkenteni, a vegán életmóddal tökéletesen egészségesre ehetjük magunkat. A Barátok közt legújabb szereplője, Karalyos Gábor öt éve lett vegán, vagyis csak nyers, zöldségből, gyümölcsből és magvakból készült ételek kerülnek a tányérjára.
Halász Judit: Voltak nehéz időszakaim - interjú A kicsik-nagyok legnagyobb kedvence ötven év után is fáradhatatlan a színpadon. A Kossuth-díjas színésznő elárulta, azért neki is akadtak hullámvölgyek az életében.
Napi horoszkóp - március 24 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Eb-selejtezők - Győzelemmel rajtoltak a spanyolok és az olaszok A spanyol és az olasz válogatott is sikerrel kezdte szereplését az Európa-bajnoki selejtezőkön: a szombati játéknapon előbbi a norvég, utóbbi pedig a finn együttest győzte le hazai pályán
Európa Expressz (Teljes film) - Visszanézhető: 2019.04.06 A rendszerváltás óta folyamatosan nő a bűnözés Magyarországon. A rendőrség tehetetlen, Papp alezredes azonban hisz abban, hogy a dolgokat mégis meg lehet változtatni....
Átok, rontás, megszállottság?

Parragh: Szürreális elképzelés, hogy utolérjük Ausztriát Orbán hat pontja viszont megvalósítható.
Orbán ötmillió dolgozó ember Magyarországát akarja látni Szerinte a magyar gazdaság teljesítményét a mindenséghez kell mérni, ami Ausztriát jelenti.
Nem véletlenül irigyeljük Ausztriát: itt az osztrák nyugdíjasok titka Nem véletlenül irigylésre méltó az osztrák nyugdíjasok helyzete. Ausztriában ugyanis minden nyugdíjreform esetében alapelv maradt, hogy a megszolgált állami nyugdíjnak önmagában is biztosítania kell.....

Top hírek:
Megkezdődött az első bomba kiemelése Teljesen kiürítették a környéket.
Kiemelték és hatástalanították a budafoki bombákat Innentől kezdve átveszi a feladatot a tűzszerész alegység, akik a hatástalanítást végzik majd.
Barbara Streisand szerint Michael Jackson zaklatásának áldozatai "nem haltak bele a dologba" Szerinte az énekesnek valóban sajátos szexuális igényei voltak, de molesztálásnak nevezni azért túlzás.
Legmerészebb álmaink is megvalósíthatók, belarusz különkiadás: az 1 lóerős Audi
Szinte csak Apple termékeket használt a Huawei alapítójának letartóztatott lánya Egy Macbookot, egy Iphone-t és egy Ipadet is találtak Meng Van-csounál, a Huawei alapítójának lányánál, a cég pénzügyi vezérigazgató-helyettesénél, akit tavaly tartóztattak le.
Van valami kísérteties az egészben Több mint háromezer embernek kellett elhagynia az otthonát Budafokon amiatt, hogy két világháborús amerikai bombát emelnek ki a tűzszerészek a Dunából. Megnéztük a kiürítést.