Egy norvég hadihajó összeütközött egy máltai tankerrel, és most az oldalára dőlve várja, hogy elsüllyedjen

137 embert kellett evakuálni a fregattról.

2018. november 8. 17:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Halálra gázoltak egy autójából kiszálló autóst Kőszegen A férfi elütött egy vadat, ezért szállt ki az autóból.
Így vonultak a lengyel szélsőjobboldaliak a nemzeti ünnepen Félelem és reszketés Varsóban.
Továbbra is magas a terrorfenyegetettség Franciaországban Kevésbé valószínű a három évvel ezelőtti merényletsorozathoz hasonló terrorakció.
Most tényleg, tegye fel a kezét, aki nem parkolt már véletlenül fizetés nélkül a Ferrarijával!
Ronaldo és Messi sincs a top 3-ban az Aranylabda-szavazáson Már feldolgozták a leadott szavazatok felét, 10 év után törhet meg a Messi-Ronaldo-dominancia.
Nagyon nem mindegy, hogy Budapesten vagy Bukarestben ülsz a dugóban A 800 ezer lakost meghaladó népességű európai városok közül Bukarestben töltik a legtöbb időt - évente átlagosan 218 órát - közlekedési dugóban az autósok, világviszonylatban pedig a román főváros a...

Top hírek:
Egy héten át ingyenes orvosi rendelés lesz a római Szent Péter téren 16 ezer hajléktalan élhet Rómában.
Sallói Dániel duplázott az MLS főcsoport-elődöntőjében - videó A magyar támadó csapata, a Kansas City 5-3-as összesítéssel jutott tovább.
Rakétákkal támadta Izrael Gázát egy izraeli katona halála miatt Balul sikerült egy izraeli kommandós akció.
ByeAlex nagy bajba került az X-Faktor mentorházában - Csalódnia kellett a zenekarokban Puskás Peti fiúk és ByeAlex zenekarok csapata is összeállt a mentorházban.
Egyszerű csoda ez volt Suzanne Vega Budapesten Pályafutása legjobb dalait hozta el a MOM Sportba minden idők egyik legfontosabb női popszemélyisége és dalszerző-énekese. Tudtuk, hogy mire számíthatunk és úgy is lett.
Ha az Öbölben nem leszel aranyjelvényes, akkor marad a gatyafoltozó verseny Az Újpesti-öböl sok kajakos és kenus otthonaként szolgált, az 1963-ban alakult KSI vízitelepén is ezrek eveztek, de nemcsak a versenyzésről szólt a gyerekek élete. Míg az Öböl-kört húzták, addig az edzők szabadegyetemet tartottak. Wichmann Tamás Eb-győzelme a moziban is ment, mindenki olyan kiállású akart lenni, mint ő.