Kendall Jenner egy szexi árbóc

Közben készül az idei Victoria's Secret Show-ra, nosztalgiázva a régieken.

2018. november 8. 19:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A milliárdos Kendall Jenner teljesen bezöldült 17 ezer forintos újévi felsőjében Szerénykedett kicsit, na!

Kendall Jenner után Kourtney Kardashian is vajnatimizett a hóban Terjed a bugyiban síelés.
Kendall Jenner tolt egy Vajna Timit a hóban A síeléshez meleg ruha ódivatú.
Miért? Kendall Jenner egy szál bugyiban illegeti magát ezen a videón Nem teljesen értjük a posztját
Smink nélkül cuki tininek néz ki Kendall Jenner Bezzeg a dögös karácsonyi képeken!
Nahát: Kendall Jenner a legjobban kereső modell a világon De a húgához képest a kanyarban sincs.

Kendall Jenner minden egyes évéért kapott egymillió dollárt Ezzel - nem túl meglepő módon - ő lett az év legjobban fizetett modellje.
Úristen, a világ legmenőbb modelljei is esznek gyorskaját! Legalábbis az egyikőjük, Kendall Jenner most csúnyán lebukott, egy szemfüles fotósnak sikerült ugyanis lekapnia, ahogy egy londoni McDonaldsban sorban áll. Mindezt nem sokkal azután, hogy egy divatdíj...
Kendall Jenner megosztott egy szerelmeslevelet, a rajongók szerint Harry Styles írta Az internet szerint nagyon hasonlít az egykori One Direction tag kézírására.
De jó nekik, strandolással indították az új évet! Nézzük végig együtt 2019. eddigi legmenőbb strandszerkóit hat szexi és híres nőn! Itt van Mariah Carey, Pippa Middleton és Victoria Silvstedt is.
David Beckhamék mellé költözött Rita Ora, de előbb szüleinek adta 1,3 millió fontos lakását Nehogy aztán Victoria Beckham féltékenykedni kezdjen!
Victoria Beckham ezt a 90-es évekbeli ruhadarabot hozza divatba újra? Újra divatba hozza a talpas leggings-et Victoria Beckham, újabban ugyanis egyre gyakrabban láthatjuk őt a kilencvenes évek egyik legismertebb ruhadarabjában. A FEM3 Caféban Paksi Éva stylist elárulta,...