Orbán Viktor: Európa nyugodtabb, erősebb és gazdagabb - videó

A miniszterelnök az Európai Néppárt kongresszusa után tett közzé videót.

2018. november 8. 19:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zárt ajtók mögött értékel Orbán Viktor A februárban induló parlamenti ülésszakot megelőző, két-három napos kihelyezett frakcióülés a korábbiaktól eltérően most nem Visegrádon lesz.

Újabb taslit kapott Ausztriából és Németországból Orbán Viktor Saját pártcsaládja magasrangú képviselőitől kapott újabb kritikákat a magyar kormányfő. Othmar Karas osztrák néppárti EP-frakcióvezető szerint az Európai Néppártnak keményebben kellett volna fellépnie...
Pártok, szakszervezetek, civilek tüntettek Szegeden Orbán Viktor Mészáros Lőrincnél tartott vagyona is szóba került a demonstráción.
Beiktatták az új brazil elnököt Ünnepélyes keretek között, szigorú biztonsági intézkedések mellett iktatták be Brazília új elnökét. Jair Bolsonaro négy választás óta az első jobboldali jelölt volt, aki le tudta győzni riválisát. A b...
Orbán Viktor Benjamin Netanjahuval tárgyalt Brazíliavárosban A két miniszterelnök áttekintette a magyar-izraeli kapcsolatok aktuális kérdéseit.
Január 1-jén iktatják be a világ egyik legnépesebb államának elnökét A nagyszabású eseményre Orbán Viktor magyar kormányfőt is meghívta.

Hír: 2019 jelszava: Stop Orbán! Volt abban az állami propaganda által kiadott hivatalos fotóban valami hátborzongató, amelyen Orbán Viktor letekint az újdonsült várbéli irodájának erkélyéről a pesti városképre. Zsebre dugott kéz sz...
Orbán Viktor levélben keresi meg a Fidesz támogatóit Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak - közölte a kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-vel...
Hír: Budapest nem kér Orbán agressziójából és Tarlós gyávaságából Orbán Viktor az éj leple alatt, gyáva és sunyi módon vitette el a Vértanúk teréről Nagy Imre, az 1956-os forradalom mártír miniszterelnökének szobrát.
Orbán Viktor is részt vesz a "trópusok Trumpjának" beiktatásán Az ünnepi ceremóniára január elsején kerül sor.
Orbán Viktor már nem posztol az Instára, de a kommentelőket ez nem zavarja
A fasiszta rendszerekhez hasonlítja az Orbán-kormányt a New York Times A tekintélyes amerikai napilap azt vizsgálja cikkében, mennyire tekinthető még demokráciának Orbán Viktor Magyarországa.