Megfutamodott a kanadai-brit meghallgatás elől Mark Zuckerberg

A Facebook vezérigazgatója úgy tűnik, nem akar válaszolni a techóriás adatkezelésével kapcsolatos kínos kérdésekre.

2018. november 8. 20:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Facebook semlegesítette Justin Bieber koleszterincsökkentő hatását Megszületett Justin Bieber és elkezdett csökkeni mindenki koleszterinszintje, de aztán jött Mark Zuckerberg a Facebookkal és mindent tökre tett. Igen, a számok ezt mutatják, de persze jobban tesszük,....

Sör, szex, kódolás - sztorik a Facebook korai éveiből Mark Zuckerberg ma már egy végletekig komoly gigavállalatot kormányoz, de a cég első néhány éve sokkal jobban hasonlított egy nagy, kolis marhulásra, mint bármi másra. És tulajdonképpen az is volt, cs...
Ennél nagyobb büntetést nem is kaphatott volna a Facebook 500 ezer fontot fizethet Mark Zuckerberg cége Nagy-Britanniában a Cambridge Analytica-botrány miatt. Ez a lehető legnagyobb bírság, amit kiszabhattak a vállalatra.
A Facebook egykori biztonsági főnöke szerint nagy bajban van Amerika, a hackerek pedig trükkösebbek, mint valaha A szeptemberi 11-i terrortámadások súlyosságához hasonlította Alex Stamos, a Facebook korábbi biztonsági főnöke a 2016-os amerikai elnökválasztáson történt orosz beavatkozást. Mark Zuckerberg egykori...
Cuki: kislánya azt hiszi, itt dolgozik Mark Zuckerberg Mark Zuckerberg nevét nem hinnénk, hogy bárkinek is be kell mutatni: az alapító/vezérigazgató neve teljesen egybeforrt a Facebookkal - és ezt természetesen a közösségi média-mogul kislánya is tudja. V...
Egészen aranyos választ adott Mark Zuckerberg lánya arra, hol is dolgozik az édesapja A hároméves Maxima Chan Zuckerberg biztos nem tölti egész napját a Facebook előtt, igazából azt sem tudhatja, mit jelent pontosan. A gyermeki észjárás mégsem hagyta megválaszolatlanul a kérdést.

Majka többet mozgatott meg a közös Facebook-rajongókból Curtisnél De a rapperpárharc nemeket is megosztja. Közösségimédiás-elemzés.
Álomfunkció jön a Messengerbe, törölhetjük az elküldött üzeneteket Hiába bánta meg valaki egy üzenet elküldését a Facebook Messengerben, visszavonni már nem lehetett azt. A fejlesztők viszont már javában tesztelik ezt a funkciót.
A Facebook bőszen szedegeti le az álhíreket
Az NBC, a Fox News és a Facebook sem hajlandó futtatni Trump kampányfilmjét, ami összemossa a bevándorlást a bűnözéssel Pedig Trump már amiatt is hisztizett, hogy a magyar kormánypropagandához hasonlóan manipulatív és uszító videó közlését a CNN megtagadta.
A maximumhőmérsékleti rekordok is megdőltek! Újabb fővárosi és országos melegrekord dőlt meg szombaton - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
A Facebook sajnálja, hogy nem tud mit kezdeni a gyűlöletkeltő kampányokkal Az ügyészek szerint a pittsburghi mészáros is egy a közösségi médiában terjedő gyűlöletkeltő, rasszista kampányon edződött, mielőtt lelőtt volna 11 embert az Élet Fája nevű zsinagógában.