Megfutamodott a kanadai-brit meghallgatás elől Mark Zuckerberg

A Facebook vezérigazgatója úgy tűnik, nem akar válaszolni a techóriás adatkezelésével kapcsolatos kínos kérdésekre.

2018. november 8. 20:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Alapjaitól építi újjá a Facebookot Mark Zuckerberg, mutatjuk a tervét Mark Zuckerberg szerdán egy hosszú blogosztban jelentette be: a következő éveket arra szánja, hogy alapjaitól építse újra a Facebookot, a Messengert és az Instagramot is.

Blockchainre építené belépési rendszerét a Facebook Decentralizált, blockchain-alapú technológiával frissítené Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója a közösségi médiaoldal belépési rendszerét - írja a MarketWatch. Zuckerberg egy harvardi...
Mark Zuckerberg szerint a Facebooknak van egy igen komoly gyenge pontja Megjelent egy új könyv, amely Mark Zuckerberg néhány éve elküldött e-mailjének részletét is tartalmazza. A levél azért is hangsúlyos, mert a cégvezető világosan kifejti benne, mit tart a Facebook leg...
Nem jött be a Facebook újítása, továbbra is túl gyakran a szemetet osztják a felhasználók Hiába szerette volna személyesebbé tenni a Facebookot Mark Zuckerberg, a jelek szerint másként sült el a dolog.
A Facebook szabályozni fogja a kisebbségeket és a szegényeket célzó hirdetéseket A bankok eddig zavartalanul hirdettek uzsorahiteleket a nehéz helyzetben lévők felhasználóknak.
Helyenként több mint 15 fokkal hidegebb van, mint előző nap Helyenként több mint 15 fokkal van hidegebb, mint előző nap délután - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn Facebook-oldalán közzétett adataiból

Egyre több komoly ellensége van az oltásellenességnek A YouTube, a Facebook mellett az olasz állam is szigorít, mivel egyre több helyen üti fel a fejét már legyőzöttnek hitt járványos betegség.
Kudarcot vallott a Facebook az új-zélandi terrortámadásban A közösségi oldal a YouTube-bal együtt hiába próbálta megfékezni a feltöltött videókat.
Hogy került a Fidesz.hu a Tények Facebook-oldalára? Hekkelés vagy freudi elszólás?
A Facebook volt a nap egyik nagy vesztese - Eséssel zárt az S&P és a Nasdaq Egyedül a Dow tudta minimális pluszban zárni a csütörtöki kereskedést a tengerentúlon, míg a nap egyik nagy vesztese a Facebook lett. A tengerentúli tőzsdék hangulatára a vártnál gyengébb amerikai...
Így röhögték ki a Facebook és az Instagram globális leállását a másik közösségi oldalon Elárasztották a Twittert a kárörvendő hozzászólások.
A közmédia tagadja, hogy ne lehetne kimondani a műsoraikban azt, hogy gender” vagy feminizmus” Egy Facebook-posztban azt állította egy interjúalany, hogy nem mondhatott bármit.