Több mint 100 millió forintot adtak Hawking kerekesszékéért

Óriási siker volt a többek között Hawking személyes tárgyait is elárverező online aukció.

2018. november 8. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

RIP Avicii, Burt Reynolds, Stan Lee, Stephen Hawking...

Friss hírek
Két betű van rajta, mégis 270 ezer forintba kerül ez a fülhallgató A jó minőségű elektronikai eszközök bizony nem olcsók, de ha a Louis Vuitton új termékét választja valaki, bizony sokkal mélyebbre kell nyúlnia a pénztárcájában.
Háromszor annyi meteorit csapódott be a Földön az elmúlt 290 millió évben, mint korábban A Hold krátereinek vizsgálata alapján jutottak kanadai kutatók arra a megállapításra: ott és a Földön is az elmúlt 290 millió évben lett egyre több meteoritbecsapódás.
Ez de jó: jelezni fog a Google Maps, ha traffipaxot lát Régi adósságát törleszti a Google Maps azzal, hogy a jövőben a sebességmérő berendezéseket is mutatja majd.
Hajlítható kijelzővel hozná vissza a Motorola minden idők egyik legkedveltebb telefonját A Lenovo tulajdonában álló Motorola a jövő hónapban mutathatja be a hajlítható kijelzős mobilját, amiért igen magas árat kérnek majd el a vásárlóktól.
Itt a bizonyíték a tengeri fajvédelem eredményességére Jó hatással volt a tengeri emlősökre és a teknősökre a törvényi védelem.
Feledékeny? Akkor díjazni fogja a MasterCard újítását Megunta a havidíjas szolgáltatások egyéni akcióját a MasterCard, a jövőben mindenkit arra köteleznek majd, hogy tájékoztassák a felhasználókat, mielőtt levonják az előfizetés összegét.

Dinoszaurusztól az eredeti Micimackó-térképig: ezekért fizettek milliókat az idén Fantasztikus tárgyak kerültek idén is kalapács alá, és még fantasztikusabb, hogy mennyi pénzt fizettek ezekért az emberek. Aukción eladták például Stephen Hawking kerekesszékét, apró holdkőzeteket és...

Top hírek:
Vigyázzon, adatait ellopó átverés a 99%-os akcióban kínált, olcsó Microsoft Office Ugyan jól hangzik, hogy egy életre szóló előfizetést kaphatunk a Microsoft népszerű irodai programcsomagjához csupán háromszáz forintért, de átverésről van szó, amelynek végén akár személyes adataink is veszélybe kerülhetnek  figyelmeztetnek a német G Data kiberbiztonsági vállalat magyarországi szakemberei.
Az igazi happy end: 10 év után társat talált magának Rómeó, a világ legmagányosabb békája A Sehuencas-vízibékák közé tartozó Rómeóról hosszú évekig azt hitték, fajának utolsó példánya, ám most kiderült, nincs egyedül.
Elpusztult az első holdlakó A napokban kihajtott gyapotmag nem bírta a brutális hőmérsékletváltozást.
Feledékeny? Akkor díjazni fogja a MasterCard újítását Megunta a havidíjas szolgáltatások egyéni akcióját a MasterCard, a jövőben mindenkit arra köteleznek majd, hogy tájékoztassák a felhasználókat, mielőtt levonják az előfizetés összegét.
Változik a YouTube, máshogy fogják ajánlani a videókat A jövőben a mobilos és asztali felületén is máshogy fogja ajánlani a témába vágó felvételeket a YouTube. Már azt is tudni, hogyan.
A legtöbb Facebook-felhasználó nem tudja, miket tud róla a Facebook és ön? A Facebook még tavaly kezdett kampányba, hogy a felhasználók megértsék, miért jelenik meg nekik egy adott hirdetés, és kontrollálni tudják az adatokat, amiket a Facebook tud róluk.