Több mint 100 millió forintot adtak Hawking kerekesszékéért

Óriási siker volt a többek között Hawking személyes tárgyait is elárverező online aukció.

2018. november 8. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Stephen Hawking is kerülhet az új 50 fontos bankjegyre, indul az igazi lakossági konzultáció Lakossági konzultációt indított a Bank of England annak eldöntésére, hogy kinek a portréja díszítse az új 50 fontost. Mark Carney, a brit jegybank kormányzója a londoni tudománytörténeti múzeumban hi...

Ez lesz az álomárverés geekeknek: Hawking kerekesszéke is eladó De például a doktori értekezésének másolata és a bomberdzsekije is megvásárolható az online árverésen, ahol Newton, Darwin és Einstein egyes dokumentumaira is lehet licitálni.
Elárverezik Stephen Hawking 22 személyes tárgyát, köztük több ikonikus darabot Október utolsó napjától bő egy héten át lehet licitálni Stephen Hawking személyes tárgyaira, melyek közül a legértékesebb a kézjegyével ellátott doktori disszertáció lehet.
Elárverezik Stephen Hawking személyes tárgyainak egy részét A márciusban elhunyt világhírű elméleti fizikus, Stephen Hawking személyes tárgyaira, köztük doktori értekezésének aláírt példányára és egyik kerekesszékére is licitálhatnak az érdeklődők október...
Ez történt: kiadták Stephen Hawking utolsó üzenetét Istenről is szól Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.

Stephen Hawking utolsó üzenete: "Nincs Isten" Londonban mutatták be Stephen Hawking utolsó, Rövid válaszok a nagy kérdésekre című könyvét. A márciusban elhunyt elméleti fizikus számos előrejelzést adott a következő 100 évre vonatkozóan, és kifej...
Nincs Isten a síron túlról üzent Stephen Hawking A 76 évesen elhunyt elméleti fizikus posztumusz üzenetében a tudomány fenyegetettségére is felhívta a figyelmet.
Veszélyes szuperemberekről írt Hawking utolsó könyvében Megjelent a fizikus eddigi utolsó kötete, melyben kevésbé vidám témákat is érint.
Megjelent Hawking utolsó befejezett kutatása A fekete lyukakkal foglalkozik.
Publikálták Stephen Hawking utolsó tanulmányát A halála előtt pár nappal befejezett szöveg a fekete lyukakról szól.