A spanyol parti őrség egy nap alatt 341 migránst mentett ki a tengerből

Idén már Spanyolországba megy a legtöbb menekültbárka.

2018. november 8. 21:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A migránsoknak immár Spanyolország számít a legfőbb belépési pontnak az EU területére December végéig több mint 64 ezren érkeztek Spanyolországba a spanyol belügyminisztérium szerint.

Több száz migráns próbált Spanyolországba jutni az év első két napján Tavaly több tízezer illegális bevándorló érkezett Spanyolországba.
Ágymatracba varrva próbáltak migránsokat csempészni Spanyolországba Marokkóból akarták őket a Spanyolországhoz tartozó Melilla városába csempészni.
Német győzelem Spanyolország felett Ausztrália és Franciaország van még a csoportban.
Spanyolország garantálná a britek jogait a Brexit után is Spanyolország biztosítani akarja az ott élő britek jogainak maradéktalan érvényesülést akkor is, ha az Egyesült Királyság megállapodás nélkül távozik az Európai Unióból – jelentette ki Pedro...
Megint több száz migránst vitt egy Soros-hajó Spanyolországba A baloldali média csak "jótékonysági mentőhajóként" emlegeti azt a Soros-féle Proactiva Open Arms által működtetett migránsmentő hajót, ami 311 illegális bevándorlót szállított Spanyolországba...

Csaknem 150 illegális bevándorlót mentettek ki a spanyol hatóságok A migránsok Marokkóból próbálták meg elérni Spanyolország déli és délkeleti partjait.
1,5 milliárd eurós kártérítést ítéltek meg a tengerbe ömlő 50 ezer tonnányi nyersolaj miatt A Prestige tankhajó 16 évvel ezelőtt szenvedett balesetet és tört ketté, Spanyolország történetének legsúlyosabb környezeti katasztrófája miatt született most jogerős ítélet.
Spanyolország: Joaquin 500 bajnoki mérkőzésnél jár! Spanyolország: Joaquin 500 bajnoki mérkőzésnél jár! hir spanyol Joaquin Betis panucci k, 12/18/2018 - 09:44 A Betis legendája 500 bajn...
Spanyolország fontos szövetségesünk Spanyolország fontos partnere Magyarországnak, hiszen mindkét állam tagja ugyanannak a politikai, illetve védelmi szövetségnek: az Európai Uniónak (EU), valamint az Észak-atlanti Szerződés Szervezetén...
Amit könnyű megszeretni Sárközy Pálnak a világ számos országában volt egyéni tárlata, Pekingben, Buenos Airesben, Moszkvában, Kairóban, Spanyolország szinte minden jelentős nagyvárosában láthatták a műveit.
Gumiabroncsba kapaszkodva akartak eljutni migránsok Spanyolországba Idén 51 ezer migráns érkezett Spanyolországba.