Nyert a Kutya Párt, nem kérhetnek pénzt önkormányzatok a közterületi standolásért

Az EU-s ügyészségről szóló népszavazáshoz gyűjtenek aláírást, a rendőrség szerint ezt nem lehetne ingyen.

2018. november 8. 23:56

A cikk folytatása...Friss hírek
A Juventus is vinné a Barca kiszemeltjét Jobbnál jobb ajánlatokat kaphat a fiatal futballista.
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 61. adás A Kihívók egyre közelebb vannak a győzelemhez és a Villához. Vajon Timi megtudja állítani Hannát, hogy újabb pontot szerezzenek? 
Veszteséges volt, nem fizet 2018-ra osztalékot a Waberer's Ezt javasolja az igazgatóság az április 16-i közgyűlés előtt.
Tények röviden 3, 2019. március 25., hétfő Tények röviden ...
Olcsó Teslát akarnak a vevők, de azokkal csak veszteséget termel a cég A korábban vártnál gyengébb lehetett az első negyedév a Teslánál, emiatt lett még pesszimistább az RBC elemzője. Jelentős lassulásra számít a Teslánál az RBC elemzője, aki módosította modelljét,...
Fagyhat kedd hajnalban Szél lesz, csapadék nem.

Top hírek:
Így látja egy férfi Kunszentmártonban a Fidesz és a Néppárt konfliktusát
Globális keresztesháború és új-zélandi idegengyűlölet elemezték a vérengzést Új-Zéland egyik legdurvább terrorcselekménye a christchurch-i tömeggyilkosság előtt egy személyes adatai számítógépes rögzítése ellen tiltakozó diák 1982-es öngyilkos merénylete volt. Az ország egy százaléka muszlim, dacára a merev bevándorlási szabályoknak az átlagnál kvalifikáltabb muszlimok nehezebben kapnak munkát.
Az átadás óta is tízmilliárdokat költöttünk a 4-es metróra Rengeteg kártérítési per indult a BKV ellen, akár 38 milliárd forint is lehet a végösszeg.
Bombát találtak a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren Estére a bombát hatástalanították, a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére viszik.
Eb-selejtezők - Ötgólos meccset nyert Amszterdamban a Nationalelf A német válogatott 3-2-re nyert Amszterdamban vasárnap a holland együttes vendégeként a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező C csoportjában
Egyetlen példa, ami bizonyítja, milyen hülyeségeket tud beszélni egy politikus, ha mikrofonhoz jut