Nyert a Kutya Párt, nem kérhetnek pénzt önkormányzatok a közterületi standolásért

Az EU-s ügyészségről szóló népszavazáshoz gyűjtenek aláírást, a rendőrség szerint ezt nem lehetne ingyen.

2018. november 8. 23:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Kutyapárt és a DK vitája: hogyan segítsünk a hajléktalanokon? A Kétfarkú Kutya Párt a kampánypénzéből igyekszik segíteni, a DK tüntet és bírságot fizet.

Lakókocsit vett egy hajléktalannak a Kétfarkú Kutya Párt "Aztán persze mi is kiülünk majd egyik éjjel a Parlament lépcsőjére" - írják a Facebookon Gyurcsány Ferencre utalva.

Friss hírek
Napi horoszkóp - november 18 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Tinédzserek sikerei a nyitónapon - Súlyemelő-ob Javarészt a húsz éven aluliak sikerét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja Szombathelyen.
Megjelent a döntés: gigantikus pluszpénzt kap Budapest a 3-as metró felújítására Megtartotta alakuló ülését a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa, amely a kormány és a főváros együttes döntéshozói fóruma a Budapest fejlesztését érintő ügyekben. Ennek keretében a 3-as metróvonal...
Ruszin Művészet Remekei címmel nyílt kiállítás a Stefánia Palotában Ruszin Művészet Remekei címmel nyílt kiállítás szombaton, a budapesti Stefánia Palotában, ahol tárgyi emlékek és képzőművészeti alkotások mutatják be a ruszin hagyományokat és örökséget.
Elhunyt Princz Gábor egykori Postabank-vezér Elhunyt Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója - értesítette a család az ATV-t. Az ATV honlapján megjelent, a család által küldött nekrológ szerint Princz Gábor 62 évesen,...
A szexuális anorexia 8+9 egyértelmű jele!

Japánban is megjelent a kisvonaton utazó Orbán fotók A Magyar Kétfarkú Kutya Párt művésze, Basky nem pihen, alkot.
Hódmezővásárhelyen közmunkások segítették a Kétfarkú buszmegálló-építését Több másik település után Hódmezővásárhelyen is épített buszmegállót a Kétfarkú Kutya Párt, itt azonban a többivel ellentétben nem hogy nem bontották le, még segített is nekik a városháza.
Repülőre ültette Orbánt a Kétfarkú Kutya Párt Basky az MKKP művésze, eddig jobbára kisvonatra ültetve rajzolta le Orbán Viktort, de amióta a miniszterelnök luxusrepülővel jár focimeccsre, járművet váltott.

Top hírek:
Nem kérette be Kijev a magyar nagykövetet Íjgyártó István magyar kezdeményezésre folytatott megbeszélést.
Súlyos jogsértésre hivatkozva nem hosszabbították meg a Sláger FM és Music FM szerződését A médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM és Music FM szerződését - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.
Veronai horrorbaleset - Új ügyvédet fogadott a bujkáló sofőr Hiába próbáltak csütörtök délután a gyászoló hozzátartozók személyesen beszélni a veronai buszsofőrrel, senki nem nyitott nekik ajtót. A Bors a helyszínről követhette, ahogy órákon át csengetnek, kopognak, kiabálnak V. János házánál, mindhiába, erről be is számoltunk pénteken. A családok ugyancsak hiába várták őt a veronai városi bíróságon, amikor október 31-én megkezdődött a per, amiben V.
Videók a budapesti tűzről Egy négyemeletes ház tetőszerkezete gyulladt meg.
Emmi: Jut hely a szállásokon minden otthontalannak A hajléktalanellátó rendszer felkészült a télre.
Párja után munkáját is elveszíti Bochkor Gábor Újabb csapás érte Bochkor Gábort. Alighogy kiheverte Várkonyi Andreával való szakítását, azzal kellett szembesülnie, hogy néhány héten belül megszűnik rádiós állása.