Ismét jól teljesített a Siemens

Növelte árbevételét és új rendeléseinek állományát a szeptember végével zárult 2017-2018-as üzleti évében a Siemens a német óriásvállalat csütörtökön közölt beszámolója szerint.

2018. november 9. 0:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gigacampust épít a Siemens Berlinben Hatalmas magánberuházását indít el a Siemens Berlinben.

600 millió euróból, vagyis 200 milliárd forintból épít a Siemens Berlinben A vállalat új innovációs központját húzzák fel. Ez lesz a német főváros legnagyobb beruházása a második világháború óta.

Friss hírek
Tinédzserek sikerei a nyitónapon - Súlyemelő-ob Javarészt a húsz éven aluliak sikerét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja Szombathelyen.
Megjelent a döntés: gigantikus pluszpénzt kap Budapest a 3-as metró felújítására Megtartotta alakuló ülését a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa, amely a kormány és a főváros együttes döntéshozói fóruma a Budapest fejlesztését érintő ügyekben. Ennek keretében a 3-as metróvonal...
Ruszin Művészet Remekei címmel nyílt kiállítás a Stefánia Palotában Ruszin Művészet Remekei címmel nyílt kiállítás szombaton, a budapesti Stefánia Palotában, ahol tárgyi emlékek és képzőművészeti alkotások mutatják be a ruszin hagyományokat és örökséget.
Elhunyt Princz Gábor egykori Postabank-vezér Elhunyt Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója - értesítette a család az ATV-t. Az ATV honlapján megjelent, a család által küldött nekrológ szerint Princz Gábor 62 évesen,...
Így nyerhettél az ötös lottón! A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Magyarország támogatja Horvátország OECD-csatlakozását Magyarország támogatja Horvátország csatlakozását a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez, az OECD-hez - jelentette ki Marija Pejcinovic Buric horvát külügyminiszter a Vecernji List című horvát napilapnak adott interjújában szombaton.

Az amerikai lobbi hatására a GE teheti rendbe Irak elektromos hálózatát A Siemens orra elől vihetik el a milliárdos üzletet.
Nem engedi az Európai Bizottság a Siemens és az Alstom egyesülését Legalábbis ebben a formában semmiképp, mert megszűnne a verseny a vasútépítés piacán.
Nem egyesülhet a Siemens és az Alstom Az EU beintett a nagy páneurópai vasúti társulásnak.

Top hírek:
Súlyos jogsértésre hivatkozva nem hosszabbították meg a Sláger FM és Music FM szerződését A médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM és Music FM szerződését - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.
Cafetéria jövőre: hogyan támogathatják a vállalatok dolgozóik egészségét? Amíg az elfogadott őszi adócsomag értelmében a legtöbb cafeteriaelem bérként adózik jövőre, addig a munkáltatók kedvezményesen a dolgozók pihenését és az egészségcélú költéseket támogathatják a SZÉP-kártyán és az egészségpénztáron keresztül. Az önkéntes pénztári célzott szolgáltatások céges támogatása továbbra is 40,71 százalékkal adózik, a legújabb kedvezmény pedig, hogy a dolgozóknak 20 százalék szja-visszatérítés jár a megszokott munkáltatói hozzájárulás után.
Megdöbbentő: viszik a 40 milliós vagy annál drágább lakásokat, mint a cukrot Az elmúlt évekhez képest sokkal aktívabb idén az ingatlanpiac....
Horror árak Pesten: mégis ki fizet 1260 forintot egy deci sörért? Rendesen megkérik az árát....
Felejtsd el Párizst és az Eiffel-tornyot - Pár év, és mindenki ide akar majd menni nyaralni Felejtsd el a Loire-völgyét és az Eiffel-tornyot, 2030-ra a Shanghai Tower és a Sárga-hegyek lesznek a világ turistának első számú célpontjai - állítja friss tanulmányában az Euromonitor. Jelenleg...
Indul az új budapesti Duna-híd tervezése! Erősíti a főpolgármester és a fővárosi önkormányzat szerepét a budapesti fejlesztésekkel kapcsolatos döntésekben a szombaton megalakult Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa - mondta a Miniszterelnökséget...