Orbán: "Az új világrendben a tudásnak, a tehetségnek és a kreativitásnak kiemelkedő szerepe lesz"

Eurázsia építéséről, a közép-kelet-európai és balkáni országok, valamint Kína gazdasági közeledéséről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Budapesten megrendezett jegybankelnöki találkozón.

2018. november 9. 13:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szeptemberben mezőgazdasági kiállítás lesz Budapesten Szeptember 26. és 29. között rendezi meg immár 79. alkalommal az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt (OMÉK) az agrártárca az Agrármarketing Centrummal (AMC) közösen a Hungex...

Szeptember végén rendezik meg az OMÉK-et Budapesten A rendezvényen várhatóan ezer kiállító mutatkozik be.
Orbán Viktor: Az az érdekünk, hogy Trump újra nyerjen A következő fél év politikai és kormányzati menetrendjét ismertette Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén szerda este.
Kína félti a pénzét, és már a venezuelai ellenzékkel tárgyal Szeretjük ezt a Maduro gyereket, de azért a pénzünk fontosabb.
Ilyen volt az X-akták jóképű sztárja Budapesten - Fotók! David Duchovny magával ragadó koncertet nyomott.
Évértékelő - Megszólalt az MSZP is Az MSZP szerint úgy tűnik Orbán Viktor miniszterelnök "retteg", és erre "bizony van is oka"

Hamarosan indul a lomtalanítás Budapesten Jövő szerdán, elsőként a XIX. kerületben megkezdődik az idei lakossági lomtalanítás Budapesten - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit (FKF) Zrt. az MTI-vel.
Piroson futott át, halálra gázolták A piroson akart átmenni egy gyalogos a József utca és a Csömöri út kereszteződésében Budapesten. Épp akkor mikor érkezett egy autó. Már nem tudott megállni, halálra gázolta az idős férfit. ...
A CEU az MTA-val közös matematikus képzése sem maradhat Budapesten Ezeknek az intézeteknek a kutató nyertek nem rég 10 millió eurót.
Budapest rendkívül biztonságos város A turisztikai szakújságíró annak kapcsán nyilatkozott az M1-nek, hogy Budapest nyerte az Európa legjobb úti célja 2019 díjat.
Ennyien imádják a magyar fővárost - Rangos díjat kapott Budapest Nagy bejelentést tett az European Best Destination (EBD) európai turisztikai szervezet.
A Davis Kupa-csapat fele jutott főtáblára Budapesten Ketten sikerrel vették az első fordulót a magyar csapat tagjai közül.