Orbán Prágában: Az ENSZ migrációs csomagja elhibázott dokumentum

Elhibázott dokumentum az ENSZ globális migrációs csomagja, súlyos kockázatot von a saját állampolgárai fejére, aki aláírja mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Prágában.

2018. november 30. 13:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hatalmas segélykonvoj jutott el a délnyugat-szíriai Rukbán menekülttáborba Az ENSZ és a Szíriai Arab Vörös Félhold segélyszervezet érkeztek a táborba.

Restaurálják az ENSZ genfi székháza előtt álló éggömböt A restaurálás még idén elkezdődik.
Aggódik az EU az iráni rakétakísérletek miatt Az ország álláspontja szerint nem sértik az ENSZ biztonsági tanácsának határozatát.
Borzalmas jóslat: hatalmasat emelkedhet a tengerek szintje A korábban becsültnél nagyobb mértékben, akár 1,32 méterrel is emelkedhet a világtengerek szintje 2100-ig az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testülete (IPCC) új klímaváltozási jelentésének...
Tavaly több mint öt millió látogatót vonzottak a csehországi kastélyok és várak Mintegy 5,5 millió látogató kereste fel tavaly a cseh Nemzeti Műemlékvédelmi Hivatal (NPÚ) kezelésében lévő várakat és kastélyokat - közölte Jana Hartmanová, a hivatal szóvivője pénteken Prágában.
Nem felelősek a holland ENSZ-békefenntartók a srebrenicai mészárlásért A hágai legfelsőbb bíróság főügyésze szerint a korábbi ítéletet érvénytelenítenie kell.

Az ENSZ 34 munkatársa halt meg 2018-ban támadásokban Közülük 8 civil, 26 békefenntartó: 11 Maliban, 8 a Kongói Demokratikus Köztársaságban, 7 a Közép-afrikai Köztársaságban esett el  közölte Stéphane Dujarric, az ENSZ főtitkárának szóvivője. Az elmúlt 5...
Az indonéziai pápuák vezetőjének sikerült függetlenségi petíciót beadnia az ENSZ-hez Benny Wenda vanuatui tisztségviselők közé beszivárogva adta át a petíciót Michelle Bachelet-nek, az ENSZ emberi jogi főbiztosának Genfben.
Csökkent a bűncselekmények száma Csehországban Tavaly 192 405 bűncselekményt regisztráltak a cseh hatóságok, ami éves összehasonlításban 4,9 százalékos csökkenés. A bűncselekmények száma immár ötödik éve csökkent Csehországban - közölték a rendőrs...
Megkezdte vizsgálatát a Hasogdzsi-ügyben az ENSZ jelentéstevője Agnes Callamard a gyilkosság helyszínét is felkeresné.
Az ENSZ-től kért segítséget a humanitárius válság kezelésére Juan Guaidó António Guterres ENSZ-főtitkártól kért segítséget a venezuelai humanitárius válság kezelésére az ellenzéki többségű parlamentet vezető Juan Guaidó szombaton a Twitteren is közzétett levelében.
Balhé az ENSZ-ben: Venezuela miatt esett egymásnak az USA és Oroszország Oroszország konkrétan azt állítja, hogy az amerikaiak puccsot hajtanak végre, mire Trump olyan gesztust tett, aminél nehéz pofátlanabbat elképzelni.