"Olyan országba költözünk, ahol nem játszanak velünk" - tudósítás a CEU-sajtótájékoztatóról

Hivatalosan is bejelentette Bécsbe költözését a CEU, Michael Ignatieff rektor azt ígérte, a CEU továbbra is virágozni fog. "Vannak dolgok, amelyeket a magyar kormány nem tud megállítani, a CEU ilyen." Az egyetem vezetésének tájékoztatását percről percre tudósítottuk.

2018. december 3. 13:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Izraelben díjazták a CEU rektorát Michael Ignatieff a demokrácia védelmében tett erőfeszítéseiért kapta az elismerést.

Demokráciavédő nemzetközi díjat kap a CEU rektora Michael Ignatieff, a CEU elnök-rektora és a Riporterek Határok Nélkül kapják a nemzetközi Dan David-díjat a demokrácia védelmében tett erőfeszítéseikért.
Ausztria a zéró tolerancia elvét vallja az antiszemitizmussal szemben Bécs támogatta a zsidó állam megalakítását emlékeztetett az osztrák kormányfő.
Van, hogy a hazaérkezés is igazi sikerélmény Varga Szabolcs itthon jogászként dolgozott, aztán munkanélküli lett, ezért hat éve Bécsbe költözött. A látássérült férfi Ausztriában sokszor úgy érzi, mintha egy hirdetőtáblaként működne.
A magyarok számára különösen nagy tragédia volt Rezső királyfi halála 130 éve, 1889. január 30-án tragikus szenzáció hírét repítette világgá a sajtó: a Bécs melletti mayerlingi vadászlakban holtan találták Rudolf trónörököst és szeretőjét, Vetsera Máriát.
Íme Bécs új büszkesége, a Twin City Liner katamarán

Újra a Rebecca musicalben a népszerű színésznő! Az Elisabeth, a Marie Antoinette és a Mozart! című sikermusicalek szerzőpárosa, a magyar származású, Grammy-díjas komponista, Sylvester Lévay és a szövegíró Michael Kunze újabb nagyszabású vállalkozá...
Bécs végül a sorsára hagyta a törökkel szembeszálló Kemény János erdélyi fejedelmet 357 éve, 1662. január 23-án  esett el a nagyszöllősi csatában a török és erdélyi ellenfelei ellen harcoló Kemény János erdélyi fejedelem, író. Önéletírása a magyar barokk próza jelentős alkotása, egyb...
Trump a San Antonió-i határfallal büszkélkedett, csak az a baj, hogy ott nemhogy fal, határ sincs Messzebb van a város a határtól, mint Budapesttől Bécs.
Nővérét késelte halálra a férfi Nővérét késelte meg egy férfi a bécsi főpályaudvaron hajnalban. A 25 éves spanyol nő belehalt sérüléseibe. A rendőrség szerint a két lánytestvér azért érkezett Bécsbe, hogy megkeressék eltűnt testvérü...
Tilos enni Bécs összes metróvonalán Az általános tilalom bevezetését információs kampány kíséri.
Bécs megadóztatná a Facebookot