Üdvözlendő az egységes cégkapu, de még fejleszteni kell

Kőmíves Krisztina egyetért a papíralapú rendszer megszüntetésével.

2018. december 4. 7:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Ungár szerint is abszurd, amit Puzsér tett Nem a tükröt kellene hibáztatni.
A kínaiak már a csuklóra csavarható telefonon dolgoznak Az összehajtható mobilok még csak most kezdenek bemutatkozni, de már küszöbön vannak az újabb merész ötletek.
Ebben a könyvméretű aksiban egy hétnyi energia van, és szinte bármit tölthet vele A hordozható akkumulátorok tankjaként is jellemezhetnénk a PWR27-et, ugyanis rengeteg energiát tárol, ráadásul az sem kottyan meg neki, ha egy teherautó áthajt rajta.
A Chelsea-t kapták Kádárék az EL-ben Szoboszlaiék is kemény csapatot kaptak, a Napolival játszanak a nyolcaddöntőben.
Visszavonták a szmogriadót Nyíregyházán Visszavonta a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Kovács Ferenc polgármester Nyíregyházán - közölte az önkormányzat pénteken az MTI-vel.
Márciusban jelenik meg Switch-e a Naruto trilógia A három játékot tartalmazó HD kiadás az összes kiegészítőt tartalmazza.

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.