Csak 1 betűből áll a cuki kis falucska neve - Egyből megjegyzed a települést

Furcsa, de sok egybetűs helynév van a világon, amit a turisták is kedvelnek.

2018. december 6. 12:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Hrabal a sörért, Ady a konyakért volt oda - irodalmi legendák kedvenc italai Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a leplet. Bizony kedvenc költőink-íróink sem vetették meg az alkoholt. Sőt!
Zsóri szebben ollózott, mint Cristiano Ronaldo Élete első felnőtt magyar bajnoki futballmeccsén feledhetetlen gólt szerzett Zsóri Dániel, aki a portugál ásztól, Cristiano Ronaldótól leste el az ollózós mozdulatot. A 18 éves támadó meseszerű találatával a Debrecen elkapta a Fradit a hajdúsági fővárosban. Amikor az edzőm, Herczeg András szólt, hogy készüljek, és nyugodtan tegyem a dolgom a pályán, egyáltalán nem voltam ideges mondta a Borsnak Zsóri.
Egymillió eurót keresnek a gyilkos boszorkánytrión Bár a boszorkányszekta tagjai börtönben várják az ítéletet az általuk elkövetett kegyetlen gyilkosságért, az áldozataiktól kicsalt összegnek még mindig nem találják nyomát a hatóságok.
Alex felügyelő I. 2. rész A Łódźba vezető útvonal közelében találnak a rendőrök egy holttestet. A halál oka nagyon szokatlan a nyár közepén: az áldozat megfagyott. Alex nyomra bukkan, követi az úton található tócsákat, de a nyomvonal eltűnik. A közeli benzinkútnál érdeklődik Bromski, kap is egy fülest, ami egy régi gyárhoz vezeti.
Ő volt a Végtelen történet cuki kisfiúja - Ma már tuti nem ismernéd fel a 45 éves Barret Olivert Barret Oliver játszotta Bastiant a Végtelen történetben.
Nicole Kidman teljesen őrült: Undorító, mire képes, hogy fiatalos maradjon Kezd túl messzire menni.

Top hírek:
Egy félidő alatt lefocizták ellenfelüket a baszkok A Real Sociedad huszonöt perc alatt eldöntte a mérkőzést a Leganés ellen.
Sáfár Anikó nem bánta meg, hogy a karrier helyett a szerelmet választotta - interjú Magánéletét mindig a karrierje elé helyezte, még ha ezért számos kritikát is kapott az évek során. Sáfár Anikót nem érdeklik a károgók, boldog, hogy rátalált álmai férfijára, és három évtizede el sem engedi a kezét.
Elmennél mellette az utcán - Eperjes Károly döbbenetesen megváltozott A színművész már nem olyan, mint ahogyan megismertük.
Így nézne ki ma Marilyn Monroe - Elképesztő fotó készült róla Marilyn Monroe halála idején alig múlt 36 éves.
A Spíler TV február 17-i élő közvetítései Prémium sport mindkét csatornánkon.
Hétköznap esti sorozatok Ajánló - Sorozatok hétköznap esténként dupla résszel a Prime-on!