Csak 1 betűből áll a cuki kis falucska neve - Egyből megjegyzed a települést

Furcsa, de sok egybetűs helynév van a világon, amit a turisták is kedvelnek.

2018. december 6. 12:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Ilyen lakásokat keresnek leginkább a magyarok Az ingatlanok drágulása miatt az olcsóbbakat keressük.
Karácsonykor körettel csaljon! Az ünnepi időszak nehezebb étkezéseire úgy készülhetünk fel hatékonyan, ha bevezetünk néhány változtatást az étrendünkben.
Fordulat! Mégsem maradnak Szulejmán nélkül a tévénézők Szerda este, hat év után ér véget a legendás sorozat, Hürrem és a szultán kalandjai azonban nem érnek véget.
Daruval díszítették a királyi család karácsonyfáját - ez lett az eredmény Mint minden évben, idén is hatalmas fenyőfát állítottak a Kensington-palota elé, amit természetesen fel is díszítettek a karácsony tiszteletére - méghozzá daruval. A brit királyi család ugyanis nem aprózta el a dolgot, egy kilenc méteres fát választottak.
Ariana Grande újra az exével kavar? Az énekesnő egy rajongója kérdésére válaszolt, amivel elárulta, hogy összejött-e az expasijával.
7 letehetetlen krimi a 2018-as év végére - Karácsonyra is remek ajándék 2018-ban az ősz végére, tél elejére is bőven jut az izgalmas krimi-thrillerekből.

Top hírek:
Hidegörvény közeledik az ország felé: kiadós hózáporokra számíthatunk Bár a lehűlés csak csütörtökig tart, szombaton ismét nedvesebb léghullámok érkeznek.
Furcsa okból gyűjtötte a férfi a kiégett villanykörtéket: csodás terve volt velük A kreatív ötlet eredményét ma már mi is láthatjuk. Nézd meg a különleges, DIY karácsonyfadíszeket!
Mit tükröz a decemberi lelkiállapotod? Nem csak te érzed a téli lehangoltságot Normális a téli rosszkedv: ne ess kétségbe, ha nem vagy feldobott hangulatban az ünnepek előtt, inkább tegyél ellene!
Céline Dion rengeteget fogyott - Szexi bőrruhában mutatta meg az alakját Céline Dion nagyon dögös ruhában pózol, de a rajongókat inkább a súlya izgatja.
Ilyen lenne a karácsony, ha 5 éves kislányokon múlna a díszítés: a rózsaszín fenyő csak a kezdet A szokványos arany és piros színek helyett valószínűleg a rózsaszín dominálna.
A szülőknek fel sem tűnt, hogy a mozgó autóból menet közben elhagyták a gyerekeküket - videó Vérfagyasztó jelenet zajlott le a kínai Jinan forgalmas utcáin, amikor egy négyéves kisfiú kiesett egy autó csomagtartójából. A furgon mögött haladó kocsi kamerája vette fel, amint a kisfiúnak valahogyan sikerült az utastérből átmásznia a csomagtartóba, majd kinyitnia a hátsó ajtót, és kizuhant a járműből.