Így akart Zuckerberg pénzt csinálni az adatainkból

Több e-mailt is kiszivárogtatott a Facebookkal kapcsolatban a brit parlament, amellyel immár a sokadik alkalommal kérdőjeleződik meg a techóriás megbízhatósága.

2018. december 6. 13:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyomasztó Facebook-élményéről mesélt Mark Zuckerberg nővére A közösségi oldalt üzemeltető cégre nézve kiábrándító nyilatkozatot tett Mark Zuckerberg Facebook-alapító nővére a CNN televíziós csatornán. A 36 éves Randi Zuckerberg azt mondta, 2011-ben azért...

Végre te is törölheted az üzeneteket a Facebook Messengerben Felhasználói nyomás hatására a Facebook kénytelen volt lépni, így végre mi is megtehetjük, amit eddig csak Mark Zuckerberg tudott.
Így festett a Facebook 15 évvel ezelőtt, amikor még Zuckerberg sem sejtette, mekkora aranybányán ülnek Sokan talán nem is gondolnák, hogy a 2,7 milliárd aktív felhasználóval rendelkező Facebook immár 15 esztendeje része sokak mindennapjainak. Mutatjuk, hogyan nézett ki az oldal akkor, amikor még talán...
15 éves a Facebook, így nézett ki a kezdetek kezdetén Másfél évtizede hálózza be a napjainkat Zuckerberg közösségi oldala.
Zuckerberg iMessage-et csinálna a három üzenetküldőből Bár az alapvető indok természetesen az, hogy így is egyre többbeket tudjon bevonzani a különféle appok használatába, Zuck az SMS megújításával, titkosítással, adatvédelemmel reklámozza a tervet.

Zuckerberg egy nap alatt megkereste vagyonának több mint 10 százalékát Jó sikerült a Facebook-alapító keddi napja; 6,2 milliárd dollárral nőtt a vagyona, és ez elég volt ahhoz, hogy rögtön két helyet ugorjon előre a leggazdagabbak listáján.
Zuckerberg egybegyúrja a WhatsAppot, az Instagramot és a Facebook Messengert Az alkalmazások maradnak ugyan külön, mint eddig, de a technikai hátterüket egységesítik, és majd át lehet üzenni az egyikből a másikba. Ez rengeteg adatvédelmi kérdést vet fel. Több WhatsApp-dolgozó ...
Mark Zuckerberg egyszer megölt egy kecskét. Késsel. Aztán felszolgálta a Twitter vezérigazgatójának, hidegen.
Locsolják a pénzt az ellenzéki médiára Szintet lépett a Zuckerberg-galaxis.
8 éves lett Zuckerbergék magyar kutyája, Beast Immár 8 éve boldogítja a Zuckerberg-családot Beast. A puli születésnapjáról a közösségi oldal első embere külön Facebook-bejegyzésben emlékezett meg.
Zuckerberg a jövőről szeretne többet beszélni Tavaly nem igazán sikerült az év eleji fogadalom, mely szerint Mark Zuckerberg kijavítja a Facebookot. Idén inkább egy könnyebben teljesíthető ígéretet tett.