Így akart Zuckerberg pénzt csinálni az adatainkból

Több e-mailt is kiszivárogtatott a Facebookkal kapcsolatban a brit parlament, amellyel immár a sokadik alkalommal kérdőjeleződik meg a techóriás megbízhatósága.

2018. december 6. 13:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Facebook ügyvezetője adott utasítást a Soros György utáni kutatásra Tagadtak, félrebeszéltek, de egy új jelentés szerint valójában Mark Zuckerberg jobbkeze áll az egész, sorosozós hadművelet mögött.

Zuckerberg helyett egy macska ment el a meghallgatásra A bizottság tagjai teljesen kiakadtak a Facebook vezérére.
"Zuckerberg csak egy milliárdos diák, aki megingatja a demokrácia alapjait" Londonban kellett volna megjelennie kedden Mark Zuckerbergnek, hogy egy 24 fős nemzetközi bizottság előtt válaszoljon a Facebook botrányaira, köztük az álhírek terjedésével foglakozókra. Maga helyett...
Zuckerberg: Hogy megfutamodom-e? Nem, nincs ilyen tervem Az elmúlt hónapok adatvédelmi botrányai után többen is hangoztatták, el kell, vagy meg kell próbálni elmozdítani Mark Zuckerberget a Facebook éléről. Most a téma érintettje is nyilatkozott.
Tagad a Facebook, szerintük nincs olyan parancs, hogy csak androidos telefont lehetne használni Nem köteleznek senkit röviden így reagált a Facebook a The New York Times egy korábbi cikkére, melyben arról írtak: Tim Cook kritikái miatt Mark Zuckerberg arra utasította a menedzsment tagjait, hog...
Jó hírt kapott Zuckerberg: mégsem mondott fel a Facebook legfontosabb jogásza Colin Stretch még a nyáron jelentette be a távozását, néhány hete azonban úgy döntött, marad. A kiváltó ok a The New York Times egyik legutóbbi cikke lehet.

A Facebook kiadta az alkalmazottainak, Androidot használjanak, ne iPhone-t Utasította munkatársait Mark Zuckerberg, a közösségi oldal vezére, hogy csakis androidos készülékeket tartsanak.
Macron és Zuckerberg együtt cenzúrázhatja a Facebookot A francia kormány emberei lehetnek az első külső cenzorok a Facebook történetében.
Zuckerberg és Facebook: a legmegbízhatatlanabb nevek a tech világában A Fortune és a Harris Poll felméréséből az is kiderül, hogy ki a legmegbízhatóbb.
A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra k...
A Facebooknál mindent megtesznek azért, hogy száműzzék a jobboldali embereket és tartalmakat Újabb cenzúraválogatás olvasóink letiltott tartalmaiból. Zuckerberg ávósai szerint már a puli szó is gyűlöletbeszéd, ezerrel cenzúrázzák az USA felé tartó migránskaravánról szóló kritikus híreket és f...
Megfutamodott a kanadai-brit meghallgatás elől Mark Zuckerberg A Facebook vezérigazgatója úgy tűnik, nem akar válaszolni a techóriás adatkezelésével kapcsolatos kínos kérdésekre.