Megkezdődtek a bértárgyalások a BKV-nál

A bérmegállapodás célja továbbra is a munkatársak megbecsülése.

2018. december 6. 17:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy napon születtek! Közös bulin ünnepelt Rogán Cecília és Sarka Kata gyermeke! fotók 2009. február 15. ez az a nap, ami mindkettejük életét alaposan megváltoztatta: Sarka Kata és Rogán Cecília is anya lett!
Gasly: Erősebb ez a Honda-motor Érthetően elégedettek a Red Bullnál, az új erőforrás teljesítménye meggyőző, ráadásul semmilyen technikai probléma nem merült fel vele kapcsolatban - egyelőre jól állnak.
Ön észrevette bármikor is, melyik szereplőt írták ki a Jóbarátok utolsó két évadából? Mi lett Ross gyerekével a 8. évad után?
96 millió forintos szerződést kötött az Őrmester Vagyonvédelmi szolgáltatásra vonatkozó szerződést kötött az Őrmester a SUEZ Water Technologies & Solutions Hungary Kft.-vel, mint megrendelővel. A szerződésben szereplő vállalkozási díj éves összege...
Dinamo Kijev-Chelsea az Európa-liga nyolcaddöntőjében A magyar érdekeltségű csapatok kifejezetten erős ellenfeleket kaptak pénteken a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének nyoni sorsolásán
Az élet a legjobb Vissza a jövőbe 2-paródia: lefagynak az önbefűzős cipők a szoftverfrissítés után

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.
Orbán: Mi nem mondtuk, hogy mindenkinek kötelező gyermeket vállalnia A miniszterelnök a Kossuth Rádióban az EP-választásról és a családvédelmi akciótervről is beszélt.