Megkezdődtek a bértárgyalások a BKV-nál

A bérmegállapodás célja továbbra is a munkatársak megbecsülése.

2018. december 6. 17:27

A cikk folytatása...Friss hírek
700 000 000 000 dollár ment a levesbe Egy éve járt a csúcson a bitcoin, Lamborghinivel villogtak a nagypályás ügyeskedők, bányászgépbe fektették a nyugdíj-megtakarításukat a kispályások. Aztán a lufi kipukkadt, idén öt évnyi magyar GDP-nek megfelelő összeg tűnt el a kriptotőzsdékről.
Szél: "Minden ellenzéki képviselő jöjjön az MTVA székházhoz, mert most itt van dolga!" Másfél órával azután, hogy bementek az MTVA-székházba beolvasni a tüntetők petícióját, az ellenzéki képviselők küldöttsége kijött, hogy megnyugtassa a tömeget és elmondják, mire jutottak.
Lezárult a 2018-as tippjáték szezon A ma hajnali amerikai mérkőzéssel lezárult a profiboksz.hu 2018-as tippjáték szezonja. A befejező, 24. fordulóban a 23 pontot gyűjtő El Doggy, Hatton és Tommy_Carrot szerepelt a legeredményesebben, a második pozícióban kilences-,
Soros üzeneteit fogalmazhatták meg a bécsi és a római tüntetéseken A Bécsben és Rómában szervezett tüntetéseken olyan üzeneteket fogalmaztak meg, amelyeket korábban Soros György nyíltan felvállalt – értékelt a Nézőpont Intézet elemzője az M1 vasárnapi műsorában
VV9: Kiesett Krisztián, Roli a következő kiválasztott Párbaj és kiválasztás is volt egymás után.
Lionel Messi mesterhármasával gálázott a Barca Emellett két gólpassza is volt, a Levante köpni-nyelni nem tudott.

Top hírek:
Megállapodtak a párizsi klímaegyezmény végrehajtásának szabályairól A párizsi klímaegyezményt három évvel ezelőtt kötötték meg.
Beszólt Orbán elvbarátainak az európai főbankár Fel kell venni a harcot az illiberális gazdaságpolitikával szemben. Az Európai Központi Bank elnöke, Mario Draghi hazájában arról beszélt: bár egyre népszerűbbek az illiberális ideológiák, de azok nem képesek megoldani Európa gazdasági problémáit.
Örömvasárnap van, a rózsaszín gyertya meggyújtásának napja A rózsaszín gyertya egyszerre hirdet örömöt és bűnbánatot.
A népzene fejleszti a beszédkészséget A programoknak a szülők is hasznát vehetik.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.