A Real sérülteket is visz magával a klubvébére

Két meglepő név is a 23-as listán.

2018. december 6. 17:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ronaldo sem segíthetett Messiék ellen A Barcelona hazai pályán diadalmaskodott a Real Valladolid ellen.

Kellemetlenül intim helyzetbe került Modric és De Jong Egyikük sem élvezte az Ajax-Real Madrid BL-nyolcaddöntő odavágója után történteket.
Már a Real edzője is bajban Sergio Ramos szándékos sárgája miatt - videó A csapatkapitány érthetetlen beismerő vallomása után egy felvétel is előkerült.
Itt a Bajnokok Ligája első videóbírós botránya, most a Real Madrid örülhet Amíg a szabályok többféleképpen értelmezhetőek, a bírók a VAR-ral sem lesznek tévedhetetlenek.
Már számolja a napokat Messi visszavonulásáig a Real nagykövete A katalánok bukásáért is folyamatosan szorít.
A Juventus Dybala távozása esetén a Real Madridból erősítene A Juventus Dybala távozása esetén a Real Madridból erősítene hir átigazolás Juventus Real Madrid Isco James Rodriguez Paulo ...

Messiék szenvedtek Bilbaóban, a Real újra bajnokesélyes - videó A Barca csak a kapusának köszönhette, hogy legalább egy pontot tudott szerezni.
Meggyőzőbben, jobban játszott a Real az Atlétinél - reakció, videó Simeone értékelt.
Aki veszít a madridi derbin, kiszáll az aranyért folytatott harcból A Real remek formában, az Atlético kikapott az előző fordulóban, de ezen a meccsen a forma nem számít.
Iscóra rámozdulna a Barcelona Iscóra rámozdulna a Barcelona hir átigazolás spanyol La Liga Barcelona Real Madrid Isco panucci p, 02/08/2019 - 00:17...
Örülhet, de hátra még nem dőlhet a Real 1-1 lett az első februári El Clásico, a madridiak a másodikon otthon verhetik ki a Barcát a kupából.
A Barcelona kerete a Real Madrid ellen A Barcelona kerete a Real Madrid ellen hir spanyol Barcelona spanyol kupa panucci k, 02/05/2019 - 23:44 A Barcelona kerete a Real Madr...