Tilos ennél tovább használni a sminkeket a bőrgyógyász szerint: súlyos következményei lesznek

Számos bőrproblémát okozhat, ha ennél hosszabb ideig használod őket.

2018. december 6. 18:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Nicole Kidman dögös ruhában villantott bomba alakot - Nem győzik dicsérni Nicole Kidman ebben a szerelésben érkezett a Jimmy Kimmel Show-ba.
A nyugdíjpénztárhoz jár a legnagyobb adókedvezmény Elképesztő, mennyi lehetősége van az embernek, ha szeretné kényelmesebbé tenni szépkorú éveit. Nyugdíj-előtakarékosság, önkéntes nyugdíjpénztár és nyugdíjbiztosítás. De mégis melyikkel járunk a legjobban?
Omlós, narancsos-marcipános süti: amilyen egyszerű, olyan nagy sikere lesz A narancsos-marcipános süti omlós, illatos, puha, és egyáltalán nem tömény.
Bizarr látvány: miniszámítógépet építettek a sportcipő sarkába - fotók Elég bizarr ötlettel állt elő a Puma: olyan futócipőt dob ugyanis a piacra, aminek a sarkába egy miniszámítógép van beleépítve, ami rögzíti a lépésszámot, a teljesített távot, továbbá az elégett kalóriamennyiséget is - azaz minden olyan adatot, ami a sportolásnál fontos lehet számunkra. Mondjuk sajnos az okoscipő nem épp egy elegáns darab, de hát ezt kell szeretni: Az egészben egyébként az a legkülönlegesebb, hogy nem is új találmány: a cég eredetileg 1986-ban hozta ki.
Naponta követ el óriási sminkbakit Kim Kardashian Nagyon durva, amit a sztárcsajszi csinál!
Majd' letépi az edző a játékosa fejét Örülni is tudni kell.

Top hírek:
Furcsa okból gyűjtötte a férfi a kiégett villanykörtéket: csodás terve volt velük A kreatív ötlet eredményét ma már mi is láthatjuk. Nézd meg a különleges, DIY karácsonyfadíszeket!
Mit tükröz a decemberi lelkiállapotod? Nem csak te érzed a téli lehangoltságot Normális a téli rosszkedv: ne ess kétségbe, ha nem vagy feldobott hangulatban az ünnepek előtt, inkább tegyél ellene!
Céline Dion rengeteget fogyott - Szexi bőrruhában mutatta meg az alakját Céline Dion nagyon dögös ruhában pózol, de a rajongókat inkább a súlya izgatja.
Ilyen lenne a karácsony, ha 5 éves kislányokon múlna a díszítés: a rózsaszín fenyő csak a kezdet A szokványos arany és piros színek helyett valószínűleg a rózsaszín dominálna.
A szülőknek fel sem tűnt, hogy a mozgó autóból menet közben elhagyták a gyerekeküket - videó Vérfagyasztó jelenet zajlott le a kínai Jinan forgalmas utcáin, amikor egy négyéves kisfiú kiesett egy autó csomagtartójából. A furgon mögött haladó kocsi kamerája vette fel, amint a kisfiúnak valahogyan sikerült az utastérből átmásznia a csomagtartóba, majd kinyitnia a hátsó ajtót, és kizuhant a járműből.
Czippán Anett bevállalta: Szexi csipkés fürdőruhában pózolt Az egyik képen behúzta a hasát, a másikon nem.