A párizsi tüntetők nyerték a francia focifordulót

A PSG-Montpellier rangadó után újabb négy meccset napoltak el.

2018. december 6. 19:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump zombijai segítenek megérteni a hitlerizmust Jeremy King történész szerint az amerikai elnök csak a pusztításban jó, de van némi remény.   
Titokzatos sztárrészvény tartja lázban a befektetőket Egy titokzatos hongkongi részvény árfolyama 2014 óta több, mint 8000 százalékot emelkedett, a saját operációval nem rendelkező China Ding Yi Feng Holdings más cégekbe fektet be, a részvény...
Nyerj Barca- és Real-mezt a Spíler TV-vel! Az El Clásico után nem csak a győztes csapat örülhet!
Felszólították Webert, hogy zárja ki a Néppártból Orbánt és a Fideszt Annalena Baerbock szerint a Fidesz hazugságokat terjeszt az Európai Unióról.
Erős földrengés rázta meg Ecuadort 7,5-ös, vagyis igen erős rengéseket mértek.
Az emberi jogok félremagyarázása elképesztő következményekkel jár Elképesztő következménnyel jár, ha – valószínűleg szándékosan – félremagyarázzák az emberi jogokat – mondta Szomráky Béla Olaszország-szakértő az M1 aktuális csatornán pénteken, utalva arra a kártérítési igényre, amit 41 migráns nevében egy római ügyvédi iroda nyújtott be Matte...

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Két évtizede nem volt ilyen kedvező az államháztartás egyenlege A januári többlet meghaladta a beérkezett uniós bevételek összegét is.
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!