Kamatcsere-tenderek: 20 milliárdnyi értékben fogadott el ajánlatokat a jegybank

2018. december 6. 20:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Futószalagon hoznák a bevándorlókat Európába Borítékolható volt, hogy az Európai Parlament ezúttal megszavazza a legális uniós beutazás kereteit rögzítő, humanitárius vízum bevezetését kezdeményező jelentést.
Áll a bál a Parlamentben, a kormánysajtó szinte teljesen néma Vannak azért fontosabb témák is, mint az ellenzék rabszolgatörvény elleni tiltakozó akciója - a kormánypárti sajtó szerint legalább is az ürömi polgármester viselt dolgai vagy a klímaváltozás parlamenti vitája ilyennek tűnik.
Kósa Lajos: Az igazság pillanata januárban mindenképpen eljön Az igazság pillanata januárban mindenképpen eljön, mert az emberek majd azt látják, hogy továbbra is ötnapos a munkahét, két szabadnap van egy héten, fő szabály szerint szombaton és vasárnap. A hónap elején megjön a fizetés, a rendkívüli munkavégzést a pótlékokkal együtt szintúgy kifizetik, tehát amit az ellenzék mondott, abból semmi sem bizonyult igaznak így foglalta össze a túlóratörvény módosítását Kósa Lajos, a hvg.
Ahogy Chris Pratt tátog Marvin Gaye slágerére, úgy nem tátog senki Űrlord megint odatette magát.
Naponta követ el óriási sminkbakit Kim Kardashian Nagyon durva, amit a sztárcsajszi csinál!
Odaléptek Orbánhoz, miközben az ellenzék megbénította a parlamenti ülést A tumultus közben az ellenzéki képviselők arról kérdezték, mi a véleménye a túlóratörvényről.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.
Halálos drog: a debreceni díler tudta, hogy veszélyes A díler olyan erős drogot adott el, amitől egy ember meghalt, hatan pedig életveszélyes állapotban kórházba kerültek. A Kékfény riportja.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben, sajtóinformációk szerint bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.