Angyalváró ünnepségen vettek részt Böjte atya védencei

A parajdi sóbánya a legnagyobb katedrális Erdélyben, ott rendeztek angyalváró ünnepséget Böjte Csaba dévai árváinak. Több ezer gyermek kapott olyan karácsonyi ajándékot, amelyet Magyarországon gyűjtöttek.

2018. december 26. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az élet utat tör - Interjú Böjte Csabával A Bánáttól a Zsil völgyéig utaztunk, hogy megfejtsük a Dévai Szent Ferenc Alapítvány és Böjte Atya titkát.

Ez volt a valóságszünet – mondta a Momentum elnökségi tagja, és otthagyta az Echo TV adását Szerinte azzal kellene inkább foglalkozni, hogy Magyarországon már a leggazdagabb ember Mészáros Lőrinc.
Az igazi haladók szerint Németországban sincs demokrácia! Azt már megszokhattuk, hogy Magyarországon nyolc év alatt számtalanszor szűnt meg a demokrácia, na de már Németország sem elég szabad?
Így alakul az ipar termelőiár-indexe Magyarországon Az ipar termelőiár-indexe Magyarországon; előző év azonos időszaka egyenlő 100
Fokozzák a támadásokat hazánk ellen A bevándorláspárti erők 2019-ben fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat - jelentette ki a kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára feltöltött videofelvételen. Hollik István hozzátette: azé...
Munkácsy-kiállítás nyílik januárban Szolnokon Munkácsy Mihály születésének 175. évfordulója alkalmából kiállítást rendeznek a festő alkotásaiból január 12-től április 7-ig a Szolnoki Galériában, ahol februártól egy Magyarországon eddig nem láthat...

Rend és biztonság van az országban Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa és a balliberális kormányokkal ellentétben ma rend és biztonság van az országban. Erről Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese beszélt. Hoz...
Börtönt kapnak a szlovák fosztogatók Nyugdíjas otthonok kifosztására specializálódott szlovák bűnbandát fogtak el, ötven szeretetotthonba és idősek otthonába törtek be Magyarországon. A négy férfi és egy nő még a betörésnél használt szer...
Kevesli a minimálbér-emelést a Magyar Szakszervezeti Szövetség A szervezet nem írta alá a megállapodást, szerintük ugyanis Magyarország ilyen tekintetben még mindig el van maradva szomszédaitól.
A szuperholdtól a mikulásruhába öltöztetett csecsemőkig: ezt lájkolta idén Magyarország Az év legnépszerűbb, legtöbb felhasználót megmozgató 24.hu-s cikkei.
Tizenkilenc határsértőt fogtak el Nagylaknál A Magyarországon elfogott illegális migránsok közül egy férfi afgán, míg a többiek iraki állampolgárnak vallották magukat közölte a rendőrség munkatársa.
Elnémult harangok bemutató a Békéscsabai Jókai Színházban A régi bestseller Erdély Román Királysághoz csatlakozásának 100. évfordulójára, Nemlaha György átdolgozásában került újra színpadra.