Amerika szabályosan megőrül a trumpizmus legbizarrabb teremtményéért, a 29 éves, táncoló szocialista képviselőnőért

Alexandria Ocasio-Cortez, a Kongresszus történetének legfiatalabb női képviselője pillanatok alatt lett az amerikai poltika csodagyereke, de ami a táncbotrány óta történik, az ehhez képest is elképesztő.

2019. január 5. 10:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kisbabák ökológiai lábnyoma Az amerikai Alexandria Ocasio-Cortez jelszava: Gyermektelenséggel a jövőért!

A 29 éves demokrata képviselőnő szerint igazából örülnünk kellene, hogy a robotok elveszik a munkánkat A fiatal kongresszusi képviselő, Alexandria Ocasio-Cortez szerint társadalmi berendezkedésünk miatt figyelembe sem vesszük, mennyi mindent nyerünk majd az automatizálással.
A Huawei beperelte az Amerikai Egyesült Államok kormányát a Kongresszus alkotmányellenes korlátozó intézkedési miatt Az Egyesült Államok Kongresszusának többszöri próbálkozás után sem sikerült bárminemű bizonyítékkal alátámasztania a Huawei Technologies termékei ellen bevezetett tilalmát.  

Tömeges elsőáldozás lesz a új Puskás Stadionban A 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nyitóeseménye egy kétórás szentmise lesz, ahová tömegével várják az elsőáldozókat. A gyerekeknek nem lesz egyszerű a történet: a kezdés előtt egy óráva...
Mindeközben Amerikában: a szoci politikus megvédte az antiszemita demokrata társát Alexandria Ocasio-Cortez, az amerikai baloldal botrányhőse megvédte Ilhan Omar szomáliai származású képviselőt, aki ismét antiszemita kijelentésekkel került a címlapokra. Újabb ékes bizonyítéka ez az ...
A kongresszus előtt tálal ki Donald Trumpról volt ügyvédje Michael Cohen szerint Trump hazudott és csalt és az egész család üzletelhetett az oroszokkal.
Vágó Gábor lett az LMP listavezetője A kongresszus arról is döntött, hogy a Mi Hazánkat leszámítva mindegyik ellenzéki párt vállalható.