Megkezdi világbajnoki szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott

A minimális elvárás a csoportból való továbbjutás, de ha reálisan nézzük az erőviszonyokat, alakulhatnak úgy az eredmények, hogy idő előtt véget ér számunkra a vb.

2019. január 11. 13:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Több tucat muszlim imádkozott a dán parlament épületénél Az új-zélandi mecset ellen végrehajtott terrortámadás áldozataira emlékeztek.
Továbbra sem tudni, mivel mérgezték meg a Berlusconi ellen tanúskodó modellt Az biztos, hogy nem radioaktív anyag végzett a 33 éves Imane Fadil.
Annyira idegesítette a kőbányai pályaudvart elborító szemét, hogy inkább kitakarította A BKV szerint nem ők tehetnek róla.
Srí Lanka mesterséges esővel kísérletezik A tesztet a sziget teatermesztő hegyvidékén végezték, ahol a legtöbb vízi erőmű is található.
Cindy Crawford 17 éves lánya tükörszelfizett, fontos üzenettel Mondjuk, az üzenet rá is vonatkozik.
Addig szórakoztunk, hogy NB I. lett belőle Az idei kosárlabda-bajnokság meglepetéscsapata a Jászberény, ami a 2000-es évek elején egy baráti társaság hobbista klubjaként indult. Kevés pénzből jutottak a legjobbak közé. Meccseiken még a hónapok óta sérülteknek is ováció jár.

Top hírek:
Halasztják a Brexitet, még minden lehetőség nyitva marad Hosszabb halasztáskor a szigetországnak részt kellene vennie a májusi európai parlamenti választásokon.
Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél Szánthó Miklós elmondta, azt már Merkel is elismeri, hogy az illegális migráció nem jó.
Már-már hidegháborús a helyzet Amerika és Kína között A közelmúltban Európában is felmerült a Huawei kínai vállalat kitiltása az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítéséből. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva ezt már korábban megtette, és szövetségeseit is erre felé tereli. Mi áll a háttérben?
Rendeletet írt alá a felsőoktatási szólásszabadság biztosításáról Donald Trump A szabályozás betartását a szövetségi hatóságok majd ellenőrzik is.
Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket Szlovákia 2-0-ra legyőzte Magyarországot a 2020-as Eb selejtezősorozatában.
Új-Zéland két percre elnémult Több ezren gyűltek össze a vérengzés egyik helyszínén.