Még hogy a tél nem kedvez a jó buliknak! Mit csinálj hétvégén, ha hideg van?

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

2019. január 11. 14:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megérkezett a DirectX Raytracinghez írt 3DMark A Port Royal egyelőre csak GeForce RTX kártyákon fut, és ingyenes verzió sincs belőle.

Molnár Áron: Addig kell ébresztgetni az embereket, amíg föl nem ébrednek! A noÁr néven rap videóival nagy port kavaró és egyre népszerűbb színésszel a Pótszékfoglaló beszélgetett. [...] Bővebben!
Az ünnepek után sem áll meg az élet Budapesten: 5 szuper hétvégi program A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
A 2018-as év Mohamed bin Szalmán trónörökösről szólt Szaúd-Arábiában Szaúd-Arábiábában a 2018-as évet Mohamed bin Szalmán trónörökös, a királyság erős emberének a neve fémjelezte, akit október végén a nemzetközi közvélemény azzal gyanúsított meg, hogy ő áll a szaúd-ará...
Évértékelő - 2018 Mohamed bin Szalmán trónörökösről szólt Szaúd-Arábiában Szaúd-Arábiábában a 2018-as évet Mohamed bin Szalmán trónörökös, a királyság erős emberének a neve fémjelezte, akit október végén a nemzetközi közvélemény azzal gyanúsított meg, hogy ő áll a szaúd...
A várt csoda elmaradt A Mary Poppins visszatér egy igazán látványos családi film, de a visszatéréstől várt csoda sajnos elmaradt. Vannak olyan alkotások, amikről felesleges letörölni a szívekben őrzött port.

Cinikus karácsonyi üdvözletet küldött Banksy A hétvégén Port Talbotban, egy dél-walesi iparvárosban tűnt fel a legújabb Banksy-stencil egy vakolatlan garázs falán.
5 kihagyhatatlan hétvégi program Budapesten: hangolódj velünk az ünnepekre! A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
Mézeskalácsváros épült Pesten: minden darabja sütemény A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
Munkaszüneti napok Sokan arra számítanak, hogy elverem a port a legjobbjuktól sorra elmaradókon, de tévednek. Kenderesiék legalább ott voltak a kilenc a vb-n, ők legalább munkába mentek.
Elfáradtál az ünnepi készülődésben? 5 program, ami kikapcsol és feltölt A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
Mesevilággá változik Budapest: ide menjetek el az adventi hétvégén A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.