Még hogy a tél nem kedvez a jó buliknak! Mit csinálj hétvégén, ha hideg van?

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

2019. január 11. 14:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiállt a VAR döntései mellett az UEFA Nagy port kavart egy-egy döntés.

Kevesen ismerték David Bowie igazi arcát: régi felvételeken mutatják meg A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
Útmutató a palacsintaparadicsomba: itt nem csak lekváros és kakaós vár A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
A Skyrim Together mod körüli botrány durvább, mint gondoltuk Nem nagyon volt még arra példa, hogy egy játékhoz készült rajongói mod ekkora port kavarjon, és ez még nem a vége.
Madonna botrányos felvételt osztott meg magáról - 30 éves videót posztolt Az énekesnő nagy port kavaró felvételt osztott meg.
Kiderült valami a haldokló csillagokról, és végre összeállt a kép A kis tömegű csillagok, mint amilyen a Nap is, életük végén vörös óriássá fújódnak fel. Eddig a kutatók feltételezték, hogy ennek a fázisnak a végén több száz éven át hatalmas mennyiségű gázt és port...

Tolószékbe került Jacko édesanyja Tolószékbe kényszerült Michael Jackson édesanyja, a fiát ért friss vádak miatt. Újabb és újabb áldozatok jelentkeznek, akik arról vallanak: a popikon zaklatta őket, amikor ők még gyerekek voltak. ...
Jön a LEGO Óriások Támadása: kicsik és nagyok egyaránt élvezni fogják A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
Bezárattak egy szénfeldolgozót Szibériában, miután többször is fekete hó esett a napokban Kiderült, egyáltalán nem szűrték a levegőbe engedett port.
Hol a legfinomabb a farsangi fánk Budapesten? Itt degeszre eheted magad A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
Call of Duty: Black Ops 4 - nem a Treyarch miatt kerültek be a loot boxok Kisebb port kavart, hogy olyan ládák jelentek meg a legújabb Call of Dutyban, amik exkluzív karaktereket is rejtenek. Az egyik fejlesztő próbálta a kedélyeket csillapítani.
Ez a cucc fél év alatt rombol annyit a szervezeten, mint a heroin tíz év alatt Geri élete évek óta minden nap ugyanúgy telik: hajtja a pakkot, feloldja vízben a port, cigifilterrel felitatja, abból fecskendővel kiszívja, vénát keres, belövi, majd újra menetel, és lő. Nincs megál...