Autóba rejtett pokolgép végzett két emberrel Irakban

A robbanásban ketten meghaltak, huszonöten megsérültek az északnyugat-iraki al-Káim városában - közölték biztonsági források pénteken.

2019. január 11. 14:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Franciaország egymilliárd eurót ad Irak újjáépítésére A teljes költséget 77 milliárd euróra becsülik.

Fordulatos meccs, drámai végjáték az Ázsia-kupában - videó Irak és Szaúd-Arábia fociválogatottja is begyűjtötte a három pontot.
Az ukrajnai háborúban az Iszlám Állam volt harcosai is részt vesznek A The Times magazin egy olyan riportcikket közölt, amely szerint az ukránok oldalán harcoló csecsen katonák közül többen is elismerték, hogy korábban az Iszlám Állam dzsihadista harcosai voltak, Irakb...
Törökország és Irak fokozza együttműködését a terrorizmus elleni harcban A terrorszervezetek mindkét ország számára fenyegetést jelentenek.
Nem adottak a feltételek Ferenc pápa iraki utazásához A terrorizmus még mindig jelen van Irakban.
Zöld jelzés: Damaszkusz megengedte, hogy Irak is bombázza az ISIS-t Szíriában Bassár el-Aszad szíriai elnök vasárnap engedélyt adott Iraknak arra, hogy a jövőben további engedélyeztetés nélkül csapást mérjen az Iszlám Állam nevű terrorszervezetre Szíria területén - jelentette a...

27 éves német nőt állítanak bíróság elé háborús bűnök miatt A német sajtóban csak Jennifer W-ként említett nő Irakban tartózkodott az Iszlám Állam (IS) tagjaként, s a vádak szerint hagyta, hogy egy ötéves kislány szomjan haljon a tűző napon.
Vádat emeltek egy német nő ellen, aki csatlakozott az Iszlám Államhoz, majd megölt egy ötéves kislányt Irakban Jennifer W. erkölcsrendésznél dolgozott a terrorszervezetnél.
Több robbanás is történt az USA bagdadi nagykövetségénél Donald Trump szerdán látogatta meg az Egyesült Államok hadseregének Irakban állomásozó katonáit, a robbanások az elnök elutazását követően történtek.
Irakban is ünnepelték a karácsonyt a keresztények Irakban is ünnepelték a keresztények a karácsonyt, köszönhetően a javuló biztonsági helyzetnek, egy évvel azután, hogy az Iszlám Állam terrorszervezet katonai vereséget szenvedett.
Miután elbukott az Iszlám Állam, végre ünnepelhetik a karácsonyt az iraki keresztények A javuló közbiztonság miatt már Irakban is ünnepelték a keresztények a karácsonyt egy évvel azután, hogy az Iszlám Állam terrorszervezet katonai vereséget szenvedett.
A csapatkivonásról tárgyalt az amerikai külügyminiszter az iraki kormányfővel Az Egyesült Államok továbbra is elkötelezett az Iszlám Állam terrorszervezet elleni harc mellett Irakban és másutt, függetlenül attól, hogy úgy döntött, kivonja csapatait Szíriából erről biztosította...