Autóba rejtett pokolgép végzett két emberrel Irakban

A robbanásban ketten meghaltak, huszonöten megsérültek az északnyugat-iraki al-Káim városában - közölték biztonsági források pénteken.

2019. január 11. 14:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bosznia hazavisz Szíriából két dzsihadistát, akik az Iszlám Állammal harcoltak Bosznia-Hercegovinából mintegy 240-en csatlakoztak Irakban a terrorszervezethez.

Kivégezhetik Irakban a terroristákat Ez az első hivatalos megerősítés arról, hogy akár külföldi dzsihadistákat is kivégezhetnek Irakban.
Terroristák támadtak egy síita milícia tagjaira Irakban, többen meghaltak Egy buszra támadtak rá az Iszlám Állam terrorszervezet tagjai. Hat utast megöltek, harmincegy embert megsebesítettek.
Terrorizmussal vádoltak meg több száz gyereket Irakban A gyermekek feltehetően az Iszlám Állammal állnak kapcsolatban.
Szíriából kifüstölik, Irakban már szerveződik újra az Iszlám Állam Várhatóan még a héten elveszíti utolsó szíriai bástyáját az ISIS, miközben a szomszédos országban már falvak lakóit terrorizálják.

Különbíróság létrehozását javasolja Bécs az európai dzsihadisták ügyében A Közel-Keleten működő különbíróságok létrehozását javasolta Herbert Kickl osztrák belügyminiszter azon dzsihadisták ügyében, akik európai országokból érkeztek és csatlakoztak az Iszlám Állam nevű...
100 dzsihadista térhet vissza Ausztriába Jelenleg mintegy 100 ausztriai származású külföldi harcos tartózkodik háborús területen Irakban és Szíriában – közölte hétfőn az osztrák alkotmányvédelmi és terrorelhárítási hivatal (BVT)
Óriási, kétes üzletet hozott a terrorállam utáni roncskereskedés Több millió tonnányi fémet használhatnának újjáépítésre Irakban, de a haszon a milíciáké.
Elindult a legszörnyűbb vadászat, a halálos szarvasgomba gyűjtés Irakban kilónként 60 ezer forint a jutalom, de csak annak, aki túléli.
Az ENSZ szerint még 18 ezer katonája van az Iszlám Államnak Irakban és Szíriában Köztük háromezer külföldi terrorista.