Soha ne izmozz egy rendszergazdával, chico

Különben az FBI elfogja, beszervezi, és lebuktatja a jól menő drogbizniszedet. Így járt a Sinaloa drogkartell vezetője, a Köpcös is.

2019. január 11. 15:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Ennyi volt mára belőlünk, de vasárnap 7-kor ugyaninnen folytatjuk. Búcsúzásul hallgassátok meg a national trap hazai bajnokának, Dé:Nash-nek Krúbival készült új zeneszámát:
Védett állat lehet a gyapjas mamut, pedig 10 ezer éve kihalt
A magyar válogatott már nem juthat elődöntőbe a kézivébén A középdöntőben kikaptunk az olimpiai bajnok és házigazda dán csapattól.
Trump a menekült gyerekek deportálásának felfüggesztését ajánlotta fel 5,7 milliárd dollárért Amit régi kampányígéretére, a mexikói határra építendő falra fordítana. A demokraták visszautasították az ajánlatot, már mielőtt az hivatalosan elhangzott volna.
Pillangó-hatás - Teljes film Rendező: Eric Bress, J. Mackye Gruber Szereplők: Ashton Kutcher, Eric Stoltz, Melora Walters, Amy Smart, William Lee Scott 
Néha megáll az ész és megáll a kéz A magyar kéziválogatott társkapitánya szerint a dánok fantasztikus kapusa vert meg minket.

Bankárok, bűnvadászok, politikusok a lekapcsolt félanalfabéta kábítószerkirály zsebében Kik és mennyit fölöztek le a világ legnagyobb kábítószer-kartelljének hasznából? New York-ban csütörtökön kezdődik újra a Köpcös pere, amelynek során szinte mindenki "dalol". Így számos kínos kérdésr...

Top hírek:
Országszerte megünneplik a magyar kultúra napját Változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Országszerte forgalomlassítással és vonulásokkal tüntetnek a túlóratörvény ellen Országszerte tüntetnek a túlóratörvény ellen.
Takaréklángon pislákol az országos tüntetés Több tucat vidéki helyszínen és a főváros több pontján is demonstrációkkal, útlezárásokkal tiltakoznak a kormány intézkedései, leginkább a rabszolgatörvény elfogadása ellen. Kövesse velünk előben az eseményeket!
Robbanás Mexikóban, 66 ember meghalt Tolvajok okozták a tragédiát.
Rossz szájízzel hagyja el a válogatottat a lecserélt irányító Úgy érzi, nem mutathatta meg, hogy valóban a segítségére lehetne a csapatnak.
Nicaragua legolvasottabb lapja üres címlappal tiltakozott a sajtó korlátozása ellen Elképzelted valaha is, hogy információk nélkül kelljen élned? - teszik fel a kérdést a vezércikkben.