Könnyű és izgalmas téli túrák a Pilistől a Mecsekig: varázslatos vidékeket járhatsz be egy óra alatt

Csodaszép téli túrákat tehetsz akár rövid idő alatt is.

2019. január 11. 15:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Még 1 nap! Erről ne maradj le! A visszavágó - hétfő 19.00 Jön a román-magyar visszavágó! Exatlon hungary hétfőn 19.00-kor a TV2-n! 
Szövetségesek - ORSZÁGOS PREMIER - január 25., péntek, 22.30 Ajánló - Szereplők: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Kaplan, Jared Harris, Anton Lesser, August Diehl, Charlotte Hope
Pillangó-hatás - Teljes film Rendező: Eric Bress, J. Mackye Gruber Szereplők: Ashton Kutcher, Eric Stoltz, Melora Walters, Amy Smart, William Lee Scott 
A felsőházba lőtte a Valenciát a spanyol válogatott csatár A második félidő végjátékában sikerült megfordítania a meccset az idei döntetlenkirálynak.
Stenker - péntek 21.00 Ajánló - Stenker: péntek esténként a Zenebutikon!
Kung Fu Yoga - Hamarosan a TV2-n! Ajánló - Kung Fu Yoga országos tv premier hamarosan a TV2-n!

Top hírek:
Özvegye állítja: makkegészségesen halt meg Hofi Géza Amerikai slágereket énekelt, kirándult, a kedvenc éttermében ebédelt, felhívta a barátait telefonon, majd lefeküdt aludni. Honnan sejthette volna imádott felesége, hogy ez volt Hofi Géza utolsó napja?
Álnéven hirdette Isten igéjét, majd újra lecsapott a porschés gyilkos Hidegvérrel ölt, aztán húsz évet ült, majd nevet változtatva, isteni igéket magyarázó könyvet adott ki a 90-es években porschés gyilkosként elhíresült R. Gábor. A vér azonban benne sem vált vízzé.
Extra, ropogós sült krumpli a sütőből: sajtszósszal, baconnel készül Ha az egyszerű sült krumplinál többre vágysz, és nem akarsz a forró olaj mellett ácsorogni, akkor ezt a felturbózott változatot készítsd el!
Laky Zsuzsira kiakadt a férje - Meglepődsz, miért szólalkoztak össze Laky Zsuzsi kemény diétába fogott, ez viszont nem tetszik a férjének.
Néhány ételről mondott csak le, de eltűnt az ekcémája - Addig semmilyen krém nem hatott Sokáig eszébe sem jutott, hogy az elfogyasztott ételek okozhatják a súlyos bőrproblémát.
A téli túrák 6 létfontosságú kelléke - Baj lehet belőle, ha otthon marad valamelyik Nem mindegy, mit veszel a ruha alá, ha téli túrára indulsz.