Könnyű és izgalmas téli túrák a Pilistől a Mecsekig: varázslatos vidékeket járhatsz be egy óra alatt

Csodaszép téli túrákat tehetsz akár rövid idő alatt is.

2019. január 11. 15:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Nincs kertje? Ültessen növényeket a körme alatt ragadt koszba! A tavasz legőrültebb műkörmét mutatta be az orosz Nail Sunny, akik most a köröm alatt ragadt koszt hasznosították újra. A műköröm elkészítése annyira egyszerű, hogy bárki akár otthon is elkészítheti magának, igaz utána már csak virágágyásként funkcionálnak majd ujjai. Nem kell hozzá más, csak a félhosszúra megnőtt körmök, egy kis föld, némi zöldség, valamit egy kevéske pillanatragasztó.
Szívfacsaró énekkel kísérték az ápolók az agyhalott csecsemőt utolsó műtétjére - videó A 22 hónapos iowai Coralynn Soboliket április 22-én vitték be a New Hamptom-i kórházba súlyos vírusos fertőzéssel. Szervezetét azonban addigra annyira legyengítette a betegség, hogy öt nap után után beállt nála az agyhalál. Egy hónapon át mindenki reménykedett, de az orvosok nem láttak javulást a gyermek állapotában.
A pólók különös története: Ezért olyan elengedhetetlenek a divatvilágban Fontosabb dolgok állnak mögötte, mint gondolnád.
Kisujjnyi bugyiban ábrándozik az álomtestű modell - fotó Előfordulhat ugyan, hogy 9 millió ember egyszerre téved, de nem Demi Rose Mawby kapcsán. A Magyarország lakosságát megközelítő mennyiségű követő odáig van a fiatal nő már-már irreálisan tökéletes idomaiért. Mawby időről időre gondoskodik arról, hogy kiszolgálja rajongóit, így tett most is, amikor egy pántokból és átlátszó fátylakból álló ruhakölteményben vágta magát álmodozó pózba.
Igen ritka Chaco-pekarik születtek a prágai állatkertben Először születtek Chaco-pekarik a prágai állatkertben, ami fontos lépés az egykor kihaltnak vélt, veszélyeztetett faj megőrzésre tett erőfeszítésekben.
Bors-játék: Előfizetésnek köszönheti a 800000 forintot Erzsike Három matricával nyert a szerencsés hölgy. A fábiánsebestyéni nyugdíjas a gyermekeire és az    unokáira fordítja a nyereményt. 

Top hírek:
Kritikus a helyzet az Antarktiszon, óriási jégtömeg omolhat össze A kutatók egyre jobban aggódnak.
Melyik fájdalomcsillapító lehet receptköteles? Sokakat érint a változás Több gyakran használt fájdalomcsillapító gyógyszer válik vénykötelessé.
Horoszkóp: Május 22., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 22-én is!
Katalin hercegné nagyon lefogyott Látványos a változás.
Ő volt a Szomszédok iskolaigazgatója - 80. életévébe lépett Kiss Gábor Kiss Gábor alakította a Szomszédok című sorozatban Hável Imre igazgatót.
Megelőzhető a második szívroham: 5 tipp, amivel csökkenthető a kockázata A KardioKözpont szakorvosa azokra a lépésekre hívja fel a figyelmet, melyekkel csökkenthetjük a rizikót.